13
Τετ, Δεκ
9 New Articles

Top Stories

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, το 2ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας, ο Σύλλογος "Διέξοδος" για το σωφρονισμό και την επανένταξη και η "Πόλη που μαθαίνει", παρουσιάζουν το βιβλίο "εκ προμελέτης" που έγραψαν εκπαιδευόμενοι, έγκλειστοι της Φυλακής Λάρισας.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων παρουσιάζει το πρώτο βιβλίο του σκηνοθέτη Δημήτρη Αθανίτη «ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ».

Το Bookfest στην Λάρισα μαζί σας και όλες τις γιορτές. Παζάρι βιβλίου Bookfest στην Λάρισα ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 26 (δίπλα στο Διάφανο).

Ο Δήμος Λαρισαίων, οι εκδόσεις Τόπος, ο Σύλλογος Φίλων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Λάρισας και το βιβλιοπωλείο Το Κλου διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου:

Η Αμφικτυονία Ελληνισμού και ο Δήμος Λαρισαίων διοργανώνουν την παρουσίαση πέντε ποιητικών συλλογών της Λαρισαίας ποιήτριας κας Ζήτας Χατζοπούλου-Καλογιάννη την Τρίτη 14/12 στις 7 μ.μ.

Από την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε το παζάρι βιβλίου Bookfest Λάρισας με απίστευτες τιμές, βιβλία 100 και πλέον εκδοτών από 0,50 €.

Καθημερινά με συνεχές ωράριο από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ - Σάββατα έως τις 8 μ.μ. - Κυριακές και αργίες κλειστά.

O ΚΑΙΡΟΣ

Larissa Greece Cloudy, 6 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:43 am   |   Sunset: 5:7 pm
96%     6.4 km/h     33.824 atm
Forecast
Τετ Low: -1 °C High: 16 °C
Πεμ Low: 3 °C High: 17 °C
Παρ Low: 0 °C High: 15 °C
Σαβ Low: 2 °C High: 15 °C
Κυρ Low: 3 °C High: 16 °C
Δευ Low: 0 °C High: 12 °C
Τρι Low: -1 °C High: 8 °C
Τετ Low: 1 °C High: 5 °C
Πεμ Low: 1 °C High: 7 °C
Παρ Low: 0 °C High: 7 °C
Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr