Αφήγηση παραμυθιού με μουσική συνοδεία Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

Θέατρο
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Αφήγηση παραμυθιού με μουσική συνοδεία για παιδιά  θα έχουν την ευκαιρία να απολάυσουν τα παιδιά στον Μύλο του Παππά την Κυριακή 11/2.

 

Η Πεντάμορφη του κόσμου έχει ένα πουλί στην ποδιά της και τη νανουρίζει μέσα σε κήπο θαυμαστό! Και τη Σταχτοπούτα τη λένε... Ελάτε να σας πω παραμύθια ένα σωρό!!

----

Η Ανθή Θάνου ακολουθώντας το δρόμο των παλιών παραμυθάδων, αφηγείται λαϊκά παραμύθια θέλοντας να ψυχαγωγήσει και να δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Η μουσική και το τραγούδι, αναπόσπαστο κομμάτι της παράστασης, τονίζει τη δράση των ηρώων, τους συντροφεύει στα δύσκολα ταξίδια, προετοιμάζει τον ακροατή για την επόμενη σκηνή, ξεκουράζει το κοινό με τραγούδια και μελωδίες ώσπου να ξεκινήσει πάλι η αφήγηση. Μικρές παύσεις με παιχνίδια είναι αναγκαίες για να ξεμουδιάσουν οι μικροί ακροατές.

Πέρα από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα η παράσταση των λαϊκών παραμυθιών έχει ηθικό ( η πάλη ενάντια στο κακό δικαιώνει ), ψυχολογικό (ελπίζουμε να νικήσουμε τους δικούς μας δράκους-φόβους) και γλωσσικό κέρδος (τι να είναι άραγε το κόσκινο και το σκαφίδι;) Υπερβαίνει την πραγματικότητα και ανοίγει ένα παράθυρο στη φαντασία, στη δημιουργικότητα, στην ελπίδα.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 60 λεπτά.

--------------------------

Τοποθεσία:
Αμφιθέατρο του κεντρικού κτιρίου του Μύλου του Παππά (2ος όροφος)
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018,
Ώρα : 12:00 - 13:00

Τιμή εισιτηρίου:
-5€ για ένα παιδί
-8€ για δύο αδερφάκια
-10€ για τρία αδερφάκια

Κρατήσεις γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του φεστιβάλ www.mousikotropo.gr

param