13
Τετ, Δεκ

Μια μοναδική βραδιά ήταν εκείνη της περασμένης Παρασκευής, 8 Δεκεμβρίου για την Λάρισα και τη διασκέδασή της. Το Starz Live Club επέστρεψε μέσα από μία λαμπερή πρεμιέρα και έδωσε ξανά με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο το εναρκτήριο λάκτισμα για τη φετινή χειμερινή σεζόν.

Εάν εσείς ως ενήλικες και τα παιδιά σας επιθυμείτε να μάθετε ''Τζούντο'' είτε για αυτοάμυνα είτε για σωματική άθληση, τότε το Αθλητικό Σωματείο ''Πολυμήχανος Οδυσσέας'' Λάρισας είναι η σωστή πρόταση.

Πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Τουρνουά Τζούντο ΚΑΛΠΑΚΙ 2017. Στο τουρνουά συμμετείχε δυναμικά, όπως πάντα, η ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου ''Πολυμήχανος Οδυσσέας'' πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση με τους αθλητές του, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους κ. Χρήστου Αντωνίου.

Η Θεσσαλία έχει αποκτήσει φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο, που είναι το ένα από τα δύο σε όλη την Ελλάδα. Μια ομάδα νέων  ανθρώπων ίδρυσαν φορητό Πλανητάριο,  με το οποίο θα γίνονται προβολές ταινιών σε όλα τα σχολεία.

Μεγάλη και τιμητική βράβευση για την ΛΑΔΟΚΟΛΑ στην εκδήλωση Top Business of the Year Life Style Awards 2017 του έγκυρου οργανισμού Cosmopolis Finezza που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Καστέλλα στον Πειραιά.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά σε 600 πόλεις σε όλο τον κόσμο το "Walk for Freedom" της Παγκόσμιας Οργάνωσης A21 για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων (Trafficking).

Η ΙΣΤΟΡΙΑ: Κάποτε, το 1984, ο Κώστας Χατζηανδρέου αποφασίζει να ξεκινήσει ένα όνειρό του. Να παίξει κουκλοθέατρο. Στην Λάρισα.