13
Τετ, Δεκ
9 New Articles

Top Stories

«Χριστούγεννα στη Λάρισα ΚΑΙ για Ενήλικες» από το Θέατρο των Οδοιπόρων σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών στο ''Πάρκο των Ευχών.

Μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα με τους μαθητές του μουσικού εργαστηρίου «Νότες με Χρώμα».

Το Πνευματικό Εργαστήρι Εκπαιδευτικών Ν.Λάρισας σε συνεργασία με το σύλλογο "Το Χαμόγελο του Παιδιού" διοργανώνουν την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας γίνονται τα εγκαίνια της εορταστικά επίκαιρης έκθεσης εικαστικού δώρου και κοσμήματος του Γιάννη Τσανίδη.

Η CASK αποχαιρετά το 2017 παρουσιάζοντας τον Χρήστο Μπουρονίκο σε μια ατομική έκθεση με έργα από την τελευταία του δουλειά καθώς και μια σειρά έργων από τη δεκαετία του ’90.

Serendipity
«Δεν ψάχνω• βρίσκω». –Π. Πικάσο
Όποιος ψάχνει, βρίσκει, λέει μια παροιμία.
Αλλά καμιά φορά βρίσκει και αυτός που δεν ψάχνει.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου αρχίζουν οι παραστάσεις του Θεσσαλικού θεάτρου με την κωμωδία του Λάκη Λαζόπουλου «Το Κτήμα», σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου.

Η παράσταση ''ΕΔΩ'' που έχει αναφορές σε λόγο, κίνηση και εικόνα σε μια κοινή διαδρομή, βασισμένη στις "Αόρατες πόλεις" του Ίταλο Καλβίνο παρουσιάζεται από το

Η ομάδα χοροθεάτρου Off art σε συνεργασία με την Aντιδημαρχία Πολιτισμού Δ.Λαρισαίων, παρουσιάζει το μονόλογο του Άλαν Μπένετ -«Η ευκαιρία της ζωής της», στο ΟΥΗΛ από 7 έως 21 Δεκεμβρίου.

O ΚΑΙΡΟΣ

Larissa Greece Cloudy, 6 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:43 am   |   Sunset: 5:7 pm
96%     6.4 km/h     33.824 atm
Forecast
Τετ Low: -1 °C High: 16 °C
Πεμ Low: 3 °C High: 17 °C
Παρ Low: 0 °C High: 15 °C
Σαβ Low: 2 °C High: 15 °C
Κυρ Low: 3 °C High: 16 °C
Δευ Low: 0 °C High: 12 °C
Τρι Low: -1 °C High: 8 °C
Τετ Low: 1 °C High: 5 °C
Πεμ Low: 1 °C High: 7 °C
Παρ Low: 0 °C High: 7 °C
Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr