Συνέντευξη στον Μεσσήνη Κυριάκο

Mε την ευκαιρία της συναυλίας των ''Απροσάρμοστων'' της μπάντας του Παύλου Σιδηρόπουλου στην Λάρισα στις 23 Δεκέμβρη, μίλησα με τον ντράμερ τους Κυριάκο Δαρίβα.

Σαν σήμερα ένα χρόνο πριν γεννήθηκε το larissorama.gr. Φέτος ένα χρόνο μετά μεγαλώνει και την τιμή στο κόψιμο της κόκκινης κορδέλας αυτού του νέου ξεκινήματος, μας κάνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Με την ευκαιρία του ερχομού του Κώστα Τουρνά στην Λάρισα για συναυλία, του ζητήσαμε να μας μιλήσει και το έκανε με μεγάλη ευχαρίστηση. Τον ευχαριστούμε. Κύριε Τουρνά σας καλωσορίζω στο larissorama.gr.

Ενα πλήρης αποκαλυπτικό video του Κωστα Δόξα και της Νικολέτας Κουλέτσιου μέσα από το www.larissorama.gr ...Mε πολλές απρόοπτες non paper καταστάσεις.

Ο Χρήστος Δάντης κλείνει φέτος 27 χρόνια στην Ελληνική καλλιτεχνική μουσική σκηνή σαν τραγουδιστής, μουσικός, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός.

Τον γνωρίσαμε μέσα από την μεγάλη επιτυχία του "Έρωτας Κλέφτης". Ο Κώστας Δόξας ασχολείται εδώ και είκοσι περίπου χρόνια με την μουσική και έχει καταφέρει αν αναδεχθεί και να τραγουδήσει πολύ όμορφα κομμάτια.

Μετά από δέκα χρόνια ακούσιας απουσίας από περιοδείες, ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής από αρχές Μαίου σε μια μίνι περιοδεία σε 15 πόλεις σταθμούς, και κατάφερε να κάνει το ακατόρθωτο δυνατό.