05
Πεμ, Αυγ
38 New Articles

Top Stories

Τα παιδιά του δικτύου ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων έχουν τη χαρά να απολαμβάνουν τη δροσιά του νερού και να γνωρίζουν τις βασικές αρχές κολύμβησης

Μια μοναδική εμπειρία ένιωσαν οι μικροί κατασκηνωτές του προγράμματος “Κατασκήνωση στην Πόλη” που συμμετείχαν στη δράση της Γεωτεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαρισαίων.

Ένα μικρό κορίτσι. Μία ΜΕΓΑΛΗ Ελπίδα. Ένας ιστορικός Μύλος από εκατοντάδες κούκλες, χιλιάδες βήματα κι αμέτρητες ελπίδες, υπερβολικά δυνατές για να τις αγνοήσουμε..

Με βουτιές και χαμόγελα στην δημοτική πισίνα Νεάπολης τελείωσε η 1η κατασκηνωτική περίοδος και από τη Δευτέρα 19/7 ξεκινά η 2η περίοδος για τους μικρούς κατασκηνωτές.

Υλοποιείται και φέτος από τον Δήμο Λαρισαίων, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής. το πρόγραμμα “Κατασκήνωση στην Πόλη 2021”.

«ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ» η επίσημη θεατρική παράσταση που παίζεται σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική και έχει ενθουσιάσει το παγκόσμιο κοινό «ταξιδεύει» για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα.

Η επίσημη θεατρική διασκευή του Έλμερ του Παρδαλού Ελέφαντα είναι εμπνευσμένη από τα παιδικά βιβλία του Ντέιβιντ Μακ Κι,

Η παιδική σκηνή του θεάτρου «Τέχνη και Όραμα», από την αρχή της διαδρομής της, παραμένει αφοσιωμένη στο κλασικό παραμύθι.

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ - Εξυπερύ, το κλασσικό λογοτεχνικό έργο που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών,

Η παράσταση ''Το Όνειρο του Σκιάχτρου'' του Ευγένιου Τριβιζά περιοδεύει στην Ελλάδα και θα παρουσιασθεί και στην Λάρισα την Κυριακή 22 Αυγούστου.

Με τη θεότρελη κουκλοθεατρική διασκευή του γνωστού παραμυθιού «Τα τρία γουρουνάκια», ο Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα πάει

Καταγράφουμε εδώ με δυο στοιχεία προσδιοριστικά τους παιδότοπους και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της Λάρισας, όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να απασχοληθούν δημιουργικά και εποικοδομητικά.