Την Δευτέρα 20 Αυγούστου στη δημοτική βιβλιοθήκη Λάρισας διοργανώνεται η δράση για παιδιά "Ποια είναι τα αγαπημένα μας παιχνίδια και σπορ, αλλάζουν οι προτιμήσεις μας καθώς μεγαλώνουμε;"

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας για δεύτερη χρονιά συμμετέχει στο πρόγραμμα «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας» μαζί με 148 δημοτικές και δημόσιες βιβλιοθήκες από όλη την Ελλάδα υπό την αιγίδα της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας.

Από τις 20 Ιουνίου έως τις 7 Σεπτεμβρίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας θα ανοίξει τις πύλες της στα παιδιά της πόλης μας με μια σειρά δημιουργικών εργαστηρίων και δράσεων. Με θέμα για φέτος «Αγαπημένα δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο», τα παιδιά μέσα από την παρατήρηση, την μέτρηση και την καταγραφή δεδομένων σε διάφορα πεδία όπως βιολογία, μαθηματικά, λογοτεχνία, καλές τέχνες, φυσική, χημεία, μαγειρική θα ανακαλύψουν τα μυστικά του υπέροχου κόσμου που μας περιβάλλει.

cbe 8 9

Για την υλοποίηση του προγράμματος απευθύνεται ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής ΕΘΕΛΟΝΤΗ προς όλους όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν. Η Βιβλιοθήκα χρειάζετε την εμπειρία, το γέλιο, τον ελεύθερο χρόνο, την καλή σας διάθεση και κυρίως την αγάπη σας για τα παιδιά και όλοι μαζί θα φροντίσουμε έτσι ώστε να περάσουν τα παιδιά ένα δημιουργικό καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες, γνώσεις και διασκέδαση. Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς που μπορείτε να φανείτε χρήσιμοι ανάλογα με τις ανάγκες, είτε ως εμψυχωτές, είτε ως υποστηρικτές δράσεων, είτε εξυπηρέτησης κοινού. Στο τέλος του προγράμματος θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους εθελοντές.

gro 8 9 20

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd_drhktN0ITJbU2E4G51Zwe0NWToo4ms29ieZU6wG9sl4rKQ/viewform

Για περισσότερες πληροφορίες: Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, Ρούσβελτ 59, Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, 3ος όροφος, (υπεύθυνη: Χριστίνα Παπαδοπούλου, συντονίστρια ΚΕ2018)
τηλέφωνο επικοινωνίας 2410671173,
e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook @Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας.

ethnebeelc.jpg 8 9

Το εργαστήρι δημιουργίας, παιχνιδιού και μάθησης «Κινούμενα Σχέδια» διοργανώνει καλοκαιρινό καθημερινό πρωινό πρόγραμμα , για παιδιά 2,5 έως 11 ετών.