Μικροί φωτογράφοι εν δράσει, με μαθήματα φωτογραφίας

Εκδηλώσεις
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μαθήματα φωτογραφίας διοργανώνονται στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τη φωτογραφική ομάδα fPlus.

 

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαρισαίων έχουν ξεκινήσει σεμιναριακούς κύκλους μαθημάτων φωτογραφίας για τα παιδιά που συμμετέχουν στα πρoγράμματά τους. Την ευθύνη των μαθημάτων έχει ο κύριος Ανδρέας Κατσάκος, συντονιστής της φωτογραφικής ομάδας fplus που δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της καλλιτεχνικής φωτογραφίας.

ase 16 11

Tα παιδιά θα μάθουν τα μυστικά της φωτογραφίας και τις βασικές τεχνικές μέσα από παιγνιώδεις δραστηριότητες ενώπαράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στη φωτογράφηση. Από τον σκοτεινό θάλαμο ως την ψηφιακή φωτογραφία ο δρόμος είναι μακρύς αλλά η διαδρομή προβλέπεται περιπετειώδης και γεμάτη από εμπειρίες.
Τα μαθήματα που έχουν ξεκινήσει στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων και πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση στους μικρούς επίδοξους φωτογράφους. Μετά από την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου τα σεμινάρια θα συνεχιστούν σε άλλα κέντρα του δικτύου ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Λαρισαίων.

aws 15 11

Η φωτογραφική ομάδα fplus δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2013, στην πόλη της Λάρισας, από μία ομάδα 18 ερασιτεχνών φωτογράφων, τους οποίους ένωσε το κοινό ενδιαφέρον και η αγάπη για την φωτογραφία. Κύριο μέλημα της είναι η προβολή, η καλλιέργεια και η εξέλιξη της τέχνης της φωτογραφίας καθώς και η διεύρυνση των φωτογραφικών οριζόντων. Η συνεργασία με τα ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Λάρισα – Πόλη που Μαθαίνεικαι έχει στόχο την κοινωνική διεύρυνση της συμμετοχής στο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό σκηνικό της πόλης.

Πληροφορίες για τα Προγράμματα των ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ:
ΔΗ.Κ.Ε.Λ. Ηπείρου 96 – 98, τ. 2410 663085, 2410 661727, ώρες: 09:00 π.μ.– 14:00 μ.μ
Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής: τ. 2410680205, ώρες: 09:00 π.μ.– 14:00 μ.μ.

ertvr 17 11

ertvr 17 11