"1ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης Θεσσαλίας 2019" στο Divani palace

Εκδηλώσεις
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το Φεστιβάλ Εκπαίδευσης είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός και για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στην πόλη της Λάρισας το Σάββατο 29

Ιουνίου 2019 στον Εκθεσιακό και Συνεδριακό χώρο του DIVANI Palace Λάρισα. Πρόκειται για ένα Forum στο οποίο ιδιωτικά και δημόσια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού παρουσιάζουν τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα, την καινοτόμα προσέγγισή τους στην εκπαίδευση και την συνάφειά τους με την αγορά εργασίας.

fest 29.06

Σε ποιους απευθύνεται
Απευθύνεται σε τελειόφοιτους και απόφοιτους Γενικών ή Επαγγελματικών Λυκείων καθώς και άλλων σχολών της Θεσσαλίας, γονείς και κηδεμόνες, όπως και σε ενδιαφερόμενους για περαιτέρω ανάπτυξη γνώσεων μέσω προγραμμάτων Δια βίου Μάθησης.

Σκοπός
Σκοπός του Φεστιβάλ, είναι να αποκτήσει ο επισκέπτης συνολική εικόνα για τις προσφερόμενες ευκαιρίες και δυνατότητες στην εκπαίδευση και στη βελτίωση ατομικών προσόντων και δεξιοτήτων. Παρέχεται δηλαδή η δυνατότητα σε μελλοντικούς φοιτητές να αποκτήσουν άμεση και προσωπική άποψη καθώς θα συναντήσουν, σε ένα χώρο, όλους τους φορείς εκπαίδευσης έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί τους κάθε τι που αφορά τις σπουδές τους.

Ποιοι συμμετέχουν
Στο Forum καλούνται να συμμετέχουν Τμήματα Πανεπιστημίων, ΙΕΚ, Κολέγια και Κέντρα Δια Βίου Μάθησης που λειτουργούν στην Ελλάδα, καθώς και αντίστοιχα ιδρύματα, Δημόσια ή Ιδιωτικά, της Κύπρου και άλλων χωρών του εξωτερικού που προσφέρουν προγράμματα σπουδών για Έλληνες αποφοίτους, είτε με φυσική παρουσία, είτε μέσω των Μορφωτικών ακολούθων των Πρεσβειών τους. Ενδεικτικά αναφέρονται οι χώρες Μ. Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Ρουμανία Βουλγαρία και Τουρκία, οι οποίες απορροφούν κάθε χρόνο σημαντικό αριθμό Ελλήνων αποφοίτων. Ιδιαίτερη κατηγορία αποτελούν και τα Κέντρα προετοιμασίας για σπουδές στο εξωτερικό. Στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης, οι Εκπαιδευτικοί Φορείς θα μπορούν να προτείνουν ειδικές προσφορές και να απονέμουν υποτροφίες.

Ειδικότερα για κάθε Εκπαιδευτικό Φορέα διατίθενται stands, όπου μπορούν να υπάρχουν έντυπα και λοιπό ενημερωτικό και προωθητικό υλικό. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης ΗΥ για εξατομικευμένη ενημέρωση του κάθε ενδιαφερόμενου. Επιπρόσθετα κάθε Φορέας θα έχει συγκεκριμένο χρόνο για παρουσίαση των προγραμμάτων του στο συνεδριακό χώρο του Φεστιβάλ.

Στον ίδιο χώρο θα διεξαχθούν σεμινάρια, διαλέξεις καθώς και workshopsπου θα αφορούν στα ζητήματα του επαγγελματικού προσανατολισμού και της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, καθώς και των μεθόδων εξασφάλισης εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Προβολή
Το Φεστιβάλ θα προβληθεί έντονα μέσα από ένα δυναμικό και ολοκληρωμένο 360ο πρόγραμμα δημοσιότητας και προβολής, σε όλη τη Θεσσαλία, αξιοποιώντας τα τοπικά ΜΜΕ, καθώς και τα ψηφιακά κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.
Ειδικότερα θα περιλαμβάνει outdoor ενέργειες όπως ανάρτηση αφισών σε κεντρικά σημεία, προβολή σε Αστικά λεωφορεία, καταχωρήσεις σε ημερήσιες και εβδομαδιαίες εφημερίδες, παρουσία σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά σποτ καθώς και έντονη προβολή στα δημοφιλή ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram, LinkedInκαι YouTube.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 29 Ιουνίου 2019
Τόπος διεξαγωγής: Λάρισα, Ξενοδοχείο DIVANI Palace

Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής
Leonardo PCO
Διεύθυνση: Αλ. Παπαναστασίου 53, 41222, Λάρισα
Τηλ: 2410 254075
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.