''Για φαντάσου…ταξίδια του Νου: Όλη η γη στα χέρια σου'' στην Δημοτική Βιβλιοθήκη

Εκδηλώσεις
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

''Για φαντάσου…ταξίδια του Νου: Όλη η γη στα χέρια σου'' είναι η εκδήλωση που διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας την Τρίτη 20 Αυγούστου 2019 στις 10:30 π.μ.


Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας
Ρούσβελτ 59
Τηλ. 241 067 1173

Τα βιβλία είναι παράθυρα απ’όπου βλέπουμε τον κόσμο. Και συχνά οι ήρωες μας προσφέρουν μαγικά ταξίδια. Όχι απλώς σε άλλους τόπους αλλά και σε άλλους πολιτισμούς και σε άλλες εποχές . Θα ανοίξουμε πολλά παράθυρα. Για να δούμε πόσο μακριά φτάνει ο κόσμος κι άλλα παράθυρα για να δούμε πόσο μικρός μπορεί να γίνει ο κόσμος. Το σπίτι μας- η Βιβλιοθήκη- έχει δυο μεγάλα παράθυρα. Κι όταν ζεσταινόμαστε ή όταν θέλουμε καθαρό αέρα ή … ή...

ast 28 8

Σχεδιασμός: Μαρία Παπαγιάννη, Συγγραφέας
Υλοποίηση: Εύη Γίτσα, Εκπαιδευτικός-Συγγραφέας & Γιάννης Μπάγιος, Καθηγητής Μουσικής
Για παιδιά 8-12 ετών.

Πρόγραμμα: Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019, με θέμα «Για φαντάσου…».
Διοργάνωση: Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ)
Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών (ΔΕΒ) της ΕΒΕ
Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν, αλλά λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 20 παιδιά) θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας βάσει της δήλωσης συμμετοχής.

Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των δράσεων και δηλώσεις συμμετοχής:
Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, Ρούσβελτ 59, Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, 3ος όροφος, τηλ: 2410671173, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Υπεύθυνη : Χριστίνα Παπαδοπούλου.