Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο στη Θεσσαλία

Ρεπορτάζ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Θεσσαλία έχει αποκτήσει φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο, που είναι το ένα από τα δύο σε όλη την Ελλάδα. Μια ομάδα νέων  ανθρώπων ίδρυσαν φορητό Πλανητάριο,  με το οποίο θα γίνονται προβολές ταινιών σε όλα τα σχολεία.

 Με το φορητό Πλανητάριο,  θα γίνονται προβολές ταινιών σε όλα τα σχολεία. όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης,  στο εσωτερικό τους, με εκπαιδευτικό,  παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Οι Νικ. Γ .Κατσιαούνης  πτυχιούχος Ιστορικού Αρχαιολογικού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εκδότης, Βασ. Γ. Κατσιαούνης  εκπαιδευτικός  Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης M.Sc Πανεπιστημίου Αιγαίου στον τομέα «Φύλο και Νέα Εκπαιδευτικά και Εργασιακά  Περιβάλλοντα στην Κοινωνία της Πληροφορίας'', Ιουλία Νικ. Εγγλέζου ιδιοκτήτρια Κέντρου Δια Βίου Μάθησης - Πληροφορικής,  καθώς επίσης και ένα  think tank  επιστημόνων, καινοτομούν, έτσι ώστε να προσφέρουν στους μαθητές, αλλά και ενήλικες,  έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό και ουσιαστικό τρόπο διαπαιδαγώγησης και ψυχαγωγίας.

Κύριοι ενδιαφερόμενοι είναι τα σχολεία όλων των βαθμίδων καθώς και διάφοροι φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης. Πρόκειται για ιδανική επιλογή καθώς δεν χρειάζεται μετακίνηση των θεατών, αφού το πλανητάριο στήνεται στο χώρο σας, και έτσι μπορεί να ανταποκριθεί μετακινούμενο, σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται στον αριθμό 697 266 4220.

www.planitariothessalias.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.