Το μεζεδοπωλείο - ουζερί "Το Κουτούκι των ψηλών" στην ΒΟΛΟΥ 137 επαναλειτουργεί ανανεωμένο, καλοκαιρινό, και με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, γεμάτο γευστικές απολαύσεις, μεζεδάκια και άφθονο τσίπουρο.

Το αγαπημένο μεδοπωλείο - ουζερί το "Κουτούκι των Ψηλών" αποτελεί διαχρονική αξία και τόπος συνάντησης όλων των καλοφαγάδων Λαρισαίων που αγαπούν τη ποιότητα.

O Bάιος Ντούφας άνοιξε καλοκαιρινό και παραλιακό χώρο-ταβέρνα στην περιοχή Κριθαριά Μαγνησίας. Εκτός Βόλου και παραλιακά.

Το αγαπημένο στέκι των Λαρισαίων "Το κουτούκι των ψηλών" στην οδός Βόλου 137, είναι ένα μεζεδοπωλείο - ουζερί που λειτουργεί  όλους τους μήνες του χρόνου από Τρίτη έως Κυριακή,

Αν τις καλοκαιρινές ημέρες καθημερινά αναζητάτε την ξενοιασιά, την δροσιά, την χαλάρωση και την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση σε έναν άνετο χώρο και μια μεγάλη πλατεία

Άνετος, ζεστός, φιλικός ο χώρος του παραδοσιακού μουσικού ποτοταβερνείου ‘’Μεζέ Μεζέ’’ στο φρούριο της Λάρισας.

Ο ''Λούκουλλος'' ουζερί-ταβέρνα είναι ολόκληρος μια ιστορία από μόνος του για την πόλη της Λάρισας.

Το αγαπημένο μας μεδοπωλείο - ουζερί το "Κουτούκι των Ψηλώνείναι ανοιχτά από Τρίτη - Κυριακή 12 με 7 το απόγευμα στο γνωστό, αγαπημένο και παρείστικο σημείο...Στην Βόλου 137!

Το οινομεζεδοθεραπευτήριο «Ο Γιωργάρας» στη γραφική πλακόστρωτη πλατεία της Βυζίτσας, αποτελεί πλέον μια από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις για φαγητό στον Πήλιο, εξαιτίας των γευστικών

Για εσάς που αναζητάτε θάλασσα, καλό φαγητό, φυσική δροσιά και ρομαντισμό, η παραλιακή ταβέρνα ''Κριθαριά'' ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ!

Η εταιρεία «ΒΡΥΣΣΑΣ ΑΕ» ξεκίνησε τα πρώτα βήματα της με τον παππού Κωνσταντίνο Βρυσσά το 1936 όταν εκείνος αποφάσισε να αγοράσει ένα μικρό αμπελώνα τεσσάρων στρεμμάτων, ένα ξύλινο πατητήρι και δρύινα βαρέλια.

Περισσότερα Άρθρα...