Ο ''Λούκουλλος'' ουζερί-ταβέρνα είναι ολόκληρος μια ιστορία από μόνος του για την πόλη της Λάρισας. Και μόνο ότι είναι στον χώρο από το 1985, λέει τόσα πολλά και δεν είναι σίγουρα τυχαίο.

Πρόσφατο απόκτημα της πόλης το ‘’Μεζέ Μεζέ’’ ήρθε αμέσως να δώσει τον δικό του τόνο στην διασκέδαση και στο φαγητό της Λάρισας.

Άν ετοιμάζεσαι για τις διακοπές του Αυγούστου σου και ο προορισμός είναι η Σκόπελος τότε μην ξεχάσεις να το σημειώσεις στη λίστα με τις επιλογές σου για να το επισκεφτείς. Εστιατόριο - Ταβέρνα  "ΜΟΥΡΙΑ". Στον Αγνώντα Σκοπέλου.

Η ''Μόστρα'' είναι ένα παραδοσιακό τσιπουράδικο στο Φρούριο της Λάρισας, που πάρα πολύ σύντομα κέρδισε την εκτίμηση των Λαρισαίων με το σπαθί της....και τις γεύσεις της!!!.

Τι μπορείς να ζητήσεις την άνοιξη και το καλοκαίρι; Να είσαι δίπλα στο κύμα, στην παραλία, σε σκιά και να απολαμβάνεις τις ΣΤΙΓΜΕΣ!!!  Από τον καφέ και το πρωινό, το μεσημεριανό, τσιπουράκι-μεζέδες και ειδυλιακό βραδινό. Εκεί που σκάει το κύμα.

Σε ένα άκρως ειδυλλιακό τοπίο με την θάλασσα στα πόδια σου, είτε πρόκειται για ένα Σαββατοκύριακο είτε για τις χαλαρωτκές διακοπές του Αυγούστου και του Σεπτέμβρη σου στην αγαπημένη μας Σκόπελο, ένα είναι σίγουρο. Στον Αγνώντα θα βρεις αυτό που ψάχνεις!

Το πολύχρωμο μουσικό στέκι "Piatelas" έχει αποτελέσει την εναλλακτική επιλογή της πόλης από Τρίτη έως και Σάββατο κάθε εβδομάδα, συνδυάζοντας την ελληνική, μεσογειακή κουζίνα και το μπάρμπεκιου, το κρασί, το ποτό και την εξαιρετική μουσική, σε ένα φιλόξενο χώρο που φτιάχτηκε με πολύ μεράκι για να προσφέρει άνεση & αισθητική με κυρίαρχο μέλημα την ποιοτική ψυχαγωγία.

Νέος χώρος αυτό το καλοκαίρι του 2018 είναι για την περιοχή του Αγιοκάμπου το μεζεδοπωλείο-ουζερί ‘’Παλίρροια’’. Το έφτιαξε η ‘’παρέα’’ που έχει και την ‘’Μόστρα’’ στην Λάρισα.