Τα ανεπανάληπτα live-γλέντια στον ''Λούκουλλο''

Αφιερώματα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Από το 1985 ο ''Λούκουλλος''​ γράφει την δική του ιστορία στην διασκέδαση της Λάρισας​. Mε καλό φαγητό αλλά και με πολλά και ανεπανάληπτα γλέντια με live που τα ξεκίνησε πρώτος σε σταθερή βάση.

 

Τα live ξεκινούν το 2003 στην οδό Μανωλάκη, σε σταθερή βάση κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, όπως μας είπε ο Θεολόγης.

Από το 2011 που μεταφέρεται στην οδό Βενιζέλου 129, τα live γράφουν ιστορία πια. Ο χώρος είναι μεγάλος, άνετος, τα live σταθερά κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ με σταθερό καλλιτεχνικό σχήμα που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο. Και τα γλέντια ατελείωτα και επιτυχημένα με μπόλικο χαρτοπετσετοπόλεμο, που επίσης δεν υπήρχε τότε στην Λάρισα.

loykoylos 485473 o

Το 2017 τα σταθερά live σταματούν και έκτοτε υπάρχουν κάποια, που γίνονται εκτάκτως.

Πάντως τα γλέντια Παρασκευο-Σάββατα που έγιναν εκεί, λείπουν από τον κόσμο της πόλης και ίσως ο Θεολόγης πρέπει να το ξανασκεφτεί.
ΛΟΥΚΟΥΛΛΟΣ, ουζερί-ταβέρνα-μεζεδοπωλείο, Βενιζέλου 129. Τηλ. 2410 532 672.

Εδώ σας έχουμε ένα βίντεο με φωτογραφικό υλικό από τα ανεπανάληπτα γλέντια των Απόκρεω. Θα ακολουθήσουν και άλλα βίντεο, από άλλες βραδιές. Από το κανάλι μας στο You Tube (larissorama) στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε, για να παρακολουθείτε αρχειακό υλικό της διασκέδασης στην Λάρισα, που θα ανεβαίνει συνεχώς πια.