Επιστροφή στο Χρυσό Παρελθόν: Το ΦΑΛΗΡΟ ξανανοίγει από γνωστό επιχειρηματία της παλιάς νυχτερινής Λάρισας

Αφιερώματα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Με γνωστό επιχειρηματία της παλιάς νύχτας της Λάρισας το ΦΑΛΗΡΟN ξανανοίγει τις πόρτες του, φέρνοντας πίσω τις "αναμνήσεις" των παλιών θαμώνων

και δημιουργώντας νέες. Με ανανεωμένο προσωπικό και τη δύναμη του παρελθόντος, το ΦΑΛΗΡΟ υπόσχεται να αποτελέσει ξανά τον πόλο έλξης, για όσους αναζητούν μια ακόμη νυχτερινή εμπειρία.

FALIRON LARISA

Η επανέναρξη του αναμένεται να είναι ένα γεγονός, που θα συγκινήσει τους παλιούς ξενύχτηδες και θα προσελκύσει τους νέους καθώς συνδέεται με την παλιά και την σύγχρονη ιστορία, διατηρώντας  την κοινωνική σημασία, που είχε για την πόλη.

Έτσι, εν μέσω προσδοκιών και ενθουσιασμού, το κέντρο διασκέδασης θα είναι έτοιμο να ανοίξει ξανά τις πόρτες του, προσφέροντας στους επισκέπτες μια αξέχαστη συνδυαστική εμπειρία νυχτερινής διασκέδασης στην Λάρισα, καθώς η νύχτα είναι μεγάλη... και έχουμε κι' άλλα πανέμορφα μαγαζιά στην πόλη μας, που αξίζει να "περπατήσουν" οι ντόπιοι και οι επισκέπτες αυτής της πόλης, συνεχίζοντας την παράδοση της ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΜΑΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

faliro larisa

Αναμένουμε νεότερα...και...μέχρι τότε ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ανελλιπώς στα ήδη υπάρχοντα, διαχρονικά και ομορφα μαγαζιά της ΠΟΛΗΣ, που ΑΓΑΠΑΜΕ πολύ!

faliro larissa