06
Δευ, Φεβ
26 New Articles

Top Stories

Grid List

Την Κυριακή 5/02/2023 το ορειβατικό τμήμα της Υπαιθρίου Ζωής  θα πραγματοποιήσει διάσχιση μήκους 10 χλμ : Κάτω Όλυμπος, Κρανιά Ολύμπου - Παλαιοί Πόροι.

Η Υπαίθριος Ζωή Λάρισας ανακοίνωσε το πρόγραμμα του ορειβατικού τμήματος για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2023.

Η περιοχή από Πύλη έως το Νεραϊδοχώρι είναι μια αγαπημένη περιοχή και διαδρομή, που έχω κάνει πολλές φορές για βόλτα και αναψυχή.

Το ξενοδοχείο Hotel Hlidi είναι μια επιχείρηση που ιδρύθηκε 10 χρόνια πριν με γούστο, αγάπη και πολύ μεράκι και εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να έχει σαν υψηλή προτεραιότητα

Έχει η Λάρισα παραλίες; Έλα, δεν θέλω άστοχες ερωτήσεις. Έχει ο νομός Λάρισας, είναι πάρα πολλές, πολύ καλές, πεντακάθαρες και πάρα πολύ ζηλευτές.

Iστορικό χωριό της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, τα Αμπελάκια είναι χτισμένα σε πλαγιά της Όσσας (Κισσάβου), εκεί όπου αυτή συναντιέται με τον Όλυμπο, στα στενά των Tεμπών.

Το περίφημο ''Σπήλαιο των Λιμνών'' βρίσκεται κοντά στο χωριό Καστριά της Αχαΐας, 16,5 χλμ. από τα Καλάβρυτα και είναι ένα μαγικό μέρος για να το γνωρίσετε από κοντά.

Σε απόσταση 25 χλμ. περίπου από την πόλη της Δράμας, κοντά στην Προσοτσάνη βρίσκεται αξιοποιημένο το μεγαλύτερο σε μήκος και όγκο σπήλαιο της Ελλάδας των πηγών του ποταμού Αγγίτη.