29
Δευ, Μάι
35 New Articles

Top Stories

Grid List

Ο Σύλλογος Ανατολιτών "Ιωάννης ο Πρόδρομος" σε συνδιοργάνωση με τον Μορφωτικό Εξωραϊστικο Σύλλογο Δήμητρας Αγιάς σας προσκαλούν

Η περιοχή από Πύλη έως το Νεραϊδοχώρι είναι μια αγαπημένη περιοχή και διαδρομή, που έχω κάνει πολλές φορές για βόλτα και αναψυχή.

Ένα από τα αγαπημένα σπορ και χόμπυ για την περίοδο του χειμώνα είναι το σκι στο χιόνι. Για τους λάτρεις αναπτύχθηκαν σε όλη την Ελλάδα αρκετά χιονοδρομικά κέντρα,

Έχει η Λάρισα παραλίες; Έλα, δεν θέλω άστοχες ερωτήσεις. Έχει ο νομός Λάρισας, είναι πάρα πολλές, πολύ καλές, πεντακάθαρες και πάρα πολύ ζηλευτές.

Iστορικό χωριό της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, τα Αμπελάκια είναι χτισμένα σε πλαγιά της Όσσας (Κισσάβου), εκεί όπου αυτή συναντιέται με τον Όλυμπο, στα στενά των Tεμπών.

Το περίφημο ''Σπήλαιο των Λιμνών'' βρίσκεται κοντά στο χωριό Καστριά της Αχαΐας, 16,5 χλμ. από τα Καλάβρυτα και είναι ένα μαγικό μέρος για να το γνωρίσετε από κοντά.

Σε απόσταση 25 χλμ. περίπου από την πόλη της Δράμας, κοντά στην Προσοτσάνη βρίσκεται αξιοποιημένο το μεγαλύτερο σε μήκος και όγκο σπήλαιο της Ελλάδας των πηγών του ποταμού Αγγίτη.