13
Σαβ, Απρ
72 New Articles

Top Stories

Grid List

Η Βυζίτσα είναι ένα πανέμορφο χωριό του Πηλίου και αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς, και όχι άδικα. Ο λόγος είναι η σπάνια ομορφιά του φυσικού τοπίου και ο χαρακτήρας του ίδιου του χωριού, το οποίο αποτελεί

Ο χειμώνας στην Ελλάδα αποκτά εντελώς νέο νόημα μόλις οι πρώτες νιφάδες χιονιού καλύψουν τα βουνά. Με μαγευτικά χιονοδρομικά κέντρα που βρίσκονται σε όλη τη χώρα, η Ελλάδα προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία για όσους αναζητούν τη χειμερινή περιπέτεια.

Το φαράγγι του Ενιπέα το συναντάμε στις ανατολικές πλαγιές του Ολύμπου και είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα φαράγγια της Ελλάδας.

Στην καρδιά της εκθαμβωτικής Θεσσαλίας μας όπου η φύση χορεύει αρμονικά με τα κύματα της θάλασσας, "ξεπροβάλλει" το "Hotel Hlidi", Αυτό το ξενοδοχείο δεν είναι απλώς ένα μέρος για να μείνετε·είναι μια πύλη προς την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης!

Δωρεάν διακοπές; Κι όμως, υπάρχει μια νέα, hot ταξιδιωτική τάση που έχει αρχίσει να είναι δημοφιλής στο εξωτερικό. Όσοι έχετε δει την διάσημη χριστουγεννιάτικη ταινία “The Holiday”, θα μπείτε αμέσως στο κλίμα. Στην ταινία, η Cameron Diaz που μένει στο

Iστορικό χωριό της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, τα Αμπελάκια είναι χτισμένα σε πλαγιά της Όσσας (Κισσάβου), εκεί όπου αυτή συναντιέται με τον Όλυμπο, στα στενά των Tεμπών.

Το περίφημο ''Σπήλαιο των Λιμνών'' βρίσκεται κοντά στο χωριό Καστριά της Αχαΐας, 16,5 χλμ. από τα Καλάβρυτα και είναι ένα μαγικό μέρος για να το γνωρίσετε από κοντά.