30
Πεμ, Νοε
76 New Articles

Top Stories

Grid List

Ο χειμώνας στην Ελλάδα αποκτά εντελώς νέο νόημα μόλις οι πρώτες νιφάδες χιονιού καλύψουν τα βουνά. Με μαγευτικά χιονοδρομικά κέντρα που βρίσκονται σε όλη τη χώρα, η Ελλάδα προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία για όσους αναζητούν τη χειμερινή περιπέτεια.

Η Βυζίτσα είναι ένα πανέμορφο χωριό του Πηλίου και αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς, και όχι άδικα. Ο λόγος είναι η σπάνια ομορφιά του φυσικού τοπίου και ο χαρακτήρας του ίδιου του χωριού, το οποίο αποτελεί

Ανακοινώθηκε το ορειβατικό πρόγραμμα εκδρομών και το τουριστικό πρόγραμμα του συλλόγου Υπαίθριος Ζωή Λάρισας για το δίμηνo Νοέμβριος και Δεκέμβριος 2023.

Έχει η Λάρισα παραλίες; Έλα, δεν θέλω άστοχες ερωτήσεις. Έχει ο νομός Λάρισας, είναι πάρα πολλές, πολύ καλές, πεντακάθαρες και πάρα πολύ ζηλευτές.

Iστορικό χωριό της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, τα Αμπελάκια είναι χτισμένα σε πλαγιά της Όσσας (Κισσάβου), εκεί όπου αυτή συναντιέται με τον Όλυμπο, στα στενά των Tεμπών.

Το περίφημο ''Σπήλαιο των Λιμνών'' βρίσκεται κοντά στο χωριό Καστριά της Αχαΐας, 16,5 χλμ. από τα Καλάβρυτα και είναι ένα μαγικό μέρος για να το γνωρίσετε από κοντά.

Σε απόσταση 25 χλμ. περίπου από την πόλη της Δράμας, κοντά στην Προσοτσάνη βρίσκεται αξιοποιημένο το μεγαλύτερο σε μήκος και όγκο σπήλαιο της Ελλάδας των πηγών του ποταμού Αγγίτη.