29
Δευ, Μάι
34 New Articles

Ανάβαση του μονοπατιού Μεταξοχωρίου Ανατολής Κυριακή 28/5

Βουνό
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο Σύλλογος Ανατολιτών "Ιωάννης ο Πρόδρομος" σε συνδιοργάνωση με τον Μορφωτικό Εξωραϊστικο Σύλλογο Δήμητρας Αγιάς σας προσκαλούν

στην ανάβαση του μονοπατιού Μεταξοχωρίου Ανατολής την Κυριακή 28/5. Ένα μονοπάτι που διαμορφώθηκε με το πέρασμα των χρόνων από τους ανθρώπους και τα ζώα, καθώς το χρησιμοποιούσαν, για να πηγαίνουν από το ένα χωριό στο άλλο. Κάποτε αποτελούσε τον μοναδικό "οδικό" άξονα για την μετάβαση των κατοίκων της Ανατολής προς την Αγιά και την ευρύτερη περιοχή του κάμπου.

29 n

Το λεωφορείο θα αναχωρήσει την Κυριακή 28 Μαΐου στις 7.00 π.μ. μπροστά από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και θα μας μεταφέρει στην αρχή του μονοπατιού στο Μεταξοχώρι. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα μας περιμένει στην πλατεία της Ανατολής για την επιστροφή μας στη Λάρισα.
Κόστος συμμετοχής 10€/άτομο
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα :
6973354128 ( Γαργαβάνης Θοδωρής ) &
6983155990 ( Γκουσγκούνης Γιώργος ) καθώς και στην σελίδα στο Facebook
https://www.facebook.com/AnatoliSelitsaniSyllogosAnatoliton

larissorama 1991

Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr