23
Παρ, Φεβ
41 New Articles

Home Swapping: μια ταξιδιωτική hot τάση για «δωρεάν» διακοπές

Εκδρομές
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Δωρεάν διακοπές; Κι όμως, υπάρχει μια νέα, hot ταξιδιωτική τάση που έχει αρχίσει να είναι δημοφιλής στο εξωτερικό. Όσοι έχετε δει την διάσημη χριστουγεννιάτικη ταινία “The Holiday”, θα μπείτε αμέσως στο κλίμα. Στην ταινία, η Cameron Diaz που μένει στο

Los Angeles, ανταλάσσει σπίτι με την Kate Winslet, που μένει έξω από το Λονδίνο. Αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Οι δημιουργοί ενός νέου project, αποφάσισαν να «δώσουν ζωή» σε αυτό το σενάριο, με τη δημιουργία μιας εφαρμογής.

winter holiday 1024x683

Πώς θα κάνετε «δωρεάν» διακοπές
Η εορταστική περίοδος πλησιάζει και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι αναρωτιούνται πώς θα κάνουν διακοπές, χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία. Οι δημιουργοί του Love Home Swap, τα έχουν σκεφτεί όλα. Μπορείτε να εγγραφείτε στην πλατφόρμα με περίπου 9 ευρώ το μήνα για τη συνδρομή «lite», αυξάνοντας σε 11 ευρώ για την «τυπική» και σε 14 για την «πλατινένια».

Η συνδρομή «lite» προσφέρει μόνο το βασικό πρόγραμμα αλλαγής σπιτιού, χωρίς επιπλέον ανέσεις. Ενώ η «τυπική», σας αφήνει να καταχωρήσετε και περισσότερα από ένα σπίτια (αν θέλετε). Η «πλατινένια», από την άλλη, παρέχει όλο το πακέτο, καθώς και προώθηση του σπιτιού σε περισσότερους ενδιαφερόμενους.

Τα μέλη του Love Home Swap, μπορούν να ανταλλάξουν σπίτια σε περισσότερες από 110 χώρες. Αυτό μπορεί να συμβεί για το ίδιο χρονικό διάστημα, αλλά και διαφορετικό. Τα μέλη, έχουν τη δυνατότητα να βρουν το σπίτι που τους ταιριάζει καλύτερα, καθώς υπάρχουν φίλτρα αναζήτησης -μεταξύ άλλων-, για κατοικίες φιλικές προς τα κατοικίδια και κατάλληλες για παιδιά. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές κριτικές στα σπίτια.

Πώς λειτουργεί το Home Swapping
Αφού εγγραφεί κάποιος στην πλατφόρμα, μπορεί να ξεκινήσει μια σύντομη λίστα με τα σπίτια που του αρέσουν. Στη συνέχεια, μιλά με τον ιδιοκτήτη, ώστε να ζητήσει την ανταλλαγή. Όπως ακριβώς, έκαναν η Kate Winslet με την Cameron Diaz, δηλαδή.

Υπάρχουν δύο τύποι ανταλλαγών, η κλασική δωρεάν ανταλλαγή ή η ανταλλαγή πόντων. Το Classic Free Swap είναι ακριβώς το ίδιο με την ταινία “The Holiday” – εσείς πηγαίνετε στη θέση τους, αυτοί έρχονται στη δική σας. Ενώ από την άλλη, το Points Swap επιτρέπει στα μέλη να μένουν σε ένα σπίτι χωρίς απαραίτητα να γίνει ανταλλαγή. Δηλαδή, χρησιμοποιείτε πόντους για πληρωμή και μετά εκείνοι χρησιμοποιούν και πάλι τους πόντους για να μείνουν αλλού. Ωστόσο, εδώ υπάρχει χρέωση, μια προμήθεια που ξεκινά περίπου από 55 ευρώ. Υπολογίζεται με βάση τον αριθμό των διανυκτερεύσεων που σκοπεύετε να μείνετε.

Η αλλαγή σπιτιού δεν συνεπάγεται ακριβώς εντελώς δωρεάν διακοπές, αλλά μπορεί να είναι πολύ φθηνότερη, αφού δεν σας βαραίνει το κόστος διαμονής. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα μέλη πηγαίνουν διακοπές περισσότερες από τέσσερις φορές το χρόνο και εξοικονομούν κατά μέσο όρο 4000 ευρώ μέσω του ιστότοπου.

Πηγή diakopes

larissorama 1991

Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr