Από την Πέμπτη 21 έως και την Κυριακή 24 Μαρτίου, το Φάληρο live stage φιλοξενεί στη πίστα του guest τον Νίκο Φλωρινιώτη που σε συνερασία με την Ρομίνα Πουλικάκου, Ρίτα Τσάμου, Φαίη Στεφανή, Μαρία Φλώρου, Τατιάνα Ρίζου και Σίσσυ Τριανταφυλλίδη θα κάνουν για τέσσερις μοναδικές βραδιές τις νύχτες σας γεμάτες διασκέδαση, χορό, αγαπημένα τραγούδια και κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μαζί τους εκτάκτως και ο Αχιλλέας Τσιγάρας.!

faliro 24.03

Φάληρο live: Βόλου 172, Λάρισα.
Τηλ. 698 503 1692 Κος Γιώργος.

floriniwths 24.03tsigaras 24.03

Το κέντρο διασκέδασης ''Γιάφκα live'' στον Τύρναβο είναι ανοιχτά κάθε Παρασκευή και Σάββατο για όλη τη χειμερινή σεζόν με πλούσιο πρόγραμμα και μεγάλο επιτελείο.

Το κέντρο διασκέδασης "Εννέα Όγδοα" άνοιξε τις πόρτες του στη σεζόν 2018 -2019 με τις φωνές του ΣάκηΑρώνη, Άγγελου Δούμα, της Μαρριέτας Βίτσου, κ.α, να πλαισιώνουν τo πρόγραμμα της φετινής διασκέδασης στη Γιάννουλη Λάρισας.

Το Caramela live άνοιξε τις πόρτες του στη σεζόν 2018-2019  με αγαπημένους καλλιτέχνες όπως ο Μιχάλης Παπαματθαίου, Μαρία Μπέλλου, Λάμπρος Τζούμας, Μαρία Καλαντζή,

Το Φάληρο live stage, το πιο γνωστό brand name διασκέδασης της Λάρισας στο πανελλήνιο, άνοιξε τις πόρτες του για την χειμερινή σεζόν με νέους καλλιτέχνες, κέφι και διασκέδαση ως το πρωί.