02
Κυρ, Οκτ
11 New Articles

Top Stories

Grid List

Σαββατόβραδο 1 Οκτωβρίου στις 10 μ.μ. επιστροφή στην πόλη με ένα μεγάλο πάρτι. MEGA ONE NIGHT IN DISCO.

Με χορό και ξέφρενους ρυθμούς σχεδόν μέχρι το πρωί ξετυλίχθηκε το ΠΡΩΤΟ παραμυθένιο dance '80s-'90s party που διοργάνωσε η σελίδα του facebook "H Larissa Sta 80s & 90s" στο Skyland.

Με βάση την Θεσσαλονίκη, οι BAiLDSA παίζουν δυναμικό punk rock, στους δίσκους τους αλλά και στις εκρηκτικές τους συναυλίες.

Νέα σεζόν για τις '' Αναδρομές live'' που ξεκίνησαν με πολύ διάθεση για γλέντι και ''ανάβουν'' την φωτιά της διασκέδασης με νέο πρόγραμμα από το μεσημέρι ως το βράδυ.

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στις ''Μουσικές Διαδρομές'' θα βρίσκονται για μία μοναδική acoustic εμφάνιση οι ''ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΙ' ΕΚΕΙΝΟΣ''.

Η μπάντα Personality Crisis σχηματίστηκε στην Κατερίνη στα μέσα της δεκαετίας του '90. Η άγρια πανκ ροκ επίθεσή τους

Ένας νέος εξαιρετικός πολυχώρος ''γεννήθηκε'' στην Λάρισα με φροντίδα και σχεδιασμό από τον Στάθη και την Λένα. Tον επιμελήθηκαν με αγάπη και νοιάξιμο για κάτι καινούριο και λειτουργικό.

Από Τετάρτη έως και Κυριακή κάθε εβδομάδα είναι ανοιχτές οι ''Αναδρομές live'' με το live πρόγραμμά τους, με δυο ορχήστρες από τις το μεσημέρι ως τη 1 το βράδυ.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων ανέβασε στο κανάλι της στο youtube, το μουσικό αφιέρωμα της Ορχήστρας Λαϊκής Μουσικής του ΔΩΛ με τίτλο «Ένας αιώνας λαϊκή μουσική».