Σε μια ιδιαίτερα λαμπρή βραδιά μας προσκαλεί για ακόμη μια χρονιά η "Πενθεσίλεια" η οποία εργάζεται για ένα σημαντικό σκοπό. Το φιλανθρωπικό «DARE SOCIAL FASHION SHOW» λαμβάνει χώρα την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018,  στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα στο Βόλο.

Βερδικούσια: Mountain Enduro Camp. Είναι ένα τριήμερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ! Με διάφορες δραστηριότητες σχετικές με τη φύση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη μουσική. 

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαρισαίων εμπνέονται από τον Στήβεν Χόκινγκ και ετοιμάζουν "Ταξίδια αστρικά".

Μπριτζ. Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Είναι το πιο αγαπημένο άθλημα για το μυαλό. "Το μπριτζ είναι το πιο διασκεδαστικό και το πιο έξυπνο παιχνίδι που έχει βρει ο άνθρωπος" - Σώμερσετ Μωμ.

Το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και η Φωτογραφική Ομάδας fplus συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Πηνειού 2018 με τις εξής δράσεις:

Δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία ότι το "Pareo beach bar" θα κατακτούσε την πρωτιά στην παραλία της Κουτσουπιάς από τη στιγμή που άνοιξε. Έτσι και φέτος για 2η σεζόν μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και ανοίξε τις πόρτες του στην καλοκαιρινή σεζόν!

Την Παρασκευη 22 & το Σάββατο 23 Ιουνίου το απόλυτο καλοκαιρινοό 1st Music Festival Party ανοίγει τις πύλες του και σας υποδέχεται για πρώτη φορά σε ένα μουσικό γεγονός με διάφορα είδη μουσικής όπως House, R'n'B', Trap & Greek Vibes.

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στις συνοικίες που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων και οι Λέσχες Πολιτισμού, σε συνεργασία με την 3η και 4η Δημοτική Κοινότητα.

Περισσότερα Άρθρα...