Το Marbella Summertime σε συνεργασία με τη CHICness παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό event την Κυριακή 18 Αυγούστου στον Αγιόκαμπο.

Λίγο πριν το κλείσιμο του καλοκαιριού ο χώρος του γκαζόν του Marbella Summertime γεμίζει από ηλεκτρονικούς ήχους και καλοκαιρινή διάθεση από νωρίς το απόγευμα.

n 25 8 uij

Line up:
Street Outdoors
D e s i g n e r
Andreas T. Pap
Argy Rous

Ώρα έναρξης: 17:00
Είσοδος: Ελεύθερη

Street Outdoors
▬▬▬▬▬▬▬▬▬
D.J. crew αποτελούμενο από τους Έλληνες Jiles John, Jose Amba & Polatof, προσφέρουν μουσικές απολαύσεις χωρίς αυστηρά όρια στα επιλεγόμενα είδη καθώς στις τσάντες τους κουβαλούν από σύγχρονη house μέχρι σπάνια tracks της disco. Είναι εξίσου γνωστοί για τα ημερήσια party που διοργανώνουν ανά την Ελλάδα ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς, έχοντας κάνει μια αξιόλογη αναζήτηση σε μουσικές και εναλλάσσοντας μεταξύ τους με back to back DJ sets.

https://www.facebook.com/StreetOutdoors
https://soundcloud.com/street-outdoors

Κυριακή 18 Αυγούστου στις 5 μ.μ.

Marbella Summertime
Aγιόκαμπος

Τηλ. 697 629 7330.

Κάθε Τετάρτη ζήστε στο Popeye το ελληνικό καλοκαίρι όσο πιο έντονα γίνεται, και καντε το να μοιάζει με καλοκαιρινό ταξίδι με soundtrack ελληνικό από τον Δήμο Αποστολίδη

Κάθε δύο Κυριακές του μήνα στο BarRouge έχει απογευματινό party με όλες τις ελληνικές επιτυχίες του χθες και του σήμερα. "Κάνε σουξέ", διαφορετικό και γεμάτο εκπλήξεις.

Τι είναι αυτό που αναζητάτε κάθε καλοκαίρι; Μια υπέροχη παραλία με όλες τις ανέσεις, καλό καφέ, φαγητό και τις πιο ανεβαστικές καταστάσεις με μουσική, summer parties, δροσερά ποτά και κοκτέιλ.

Από την Τρίτη 14 Μαίου και κάθε Τρίτη μετά τις 12 το βράδυ κάτι καινούργιο φτάνει στο Bahalo για να μοιάζουν οι νύχτες στη πόλη σου καλοκαίρι και οι Τρίτες σου να αποκτούν και πάλι νόημα.

Κάθε Τρίτη ένα νέο Concept με "άγρια" ατμόσφαιρα έρχετε στην Παπακυριαζή. Ο Γιώργος Γκλόνας θα συναντήσει τον DJ Murphy και τότε η βραδιά θα γίνει μαγική με τις καλύτερες μουσικές.

Κάθε Δευτέρα από τις 7 το απόγευμα μέχρι και 23 Σεπτέμβρη, το Upper προσκαλεί εσάς και την παρέα σας να συμμετέχετε σε ένα Jamalia face painted από την ειδικό του είδους Εύη Μαραγκούλη.

Κάθε Παρασκευή  βράδυ στο Άλας, η έξοδό σας για φαγητό έχει όνομα. "Την είδα απόψε λαϊκά" με συνοδεία μουσικής από παλιά λαϊκά με τον Γιάννη Καλιμάννη.

Το αγάπησε όλη η πόλη από την πρώτη στιγμή. Το αγαπημένο "Ραντεβού" της Κυριακής. Κάθε Κυριακή γράφετε το δικό σας "story" σε ένα
άκρως ελληνικό απόγευμα.

Κάθε Δευτέρα το Τrike bar παρκάρει στο Pablo και το μεταμορφώνει στο πιο χαλαρό μέρος για να απολάυσεις το cocktail σου από νωρίς, με πολύ ελληνική μουσική.