Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου το Vinyl project ξαναχτυπά στο Epicure 5 με disco μουσικές απο την δεκατία του 70's, 80's & 90's. Ένα throwback part III με τους καλύτερους του είδους.

Κάθε Παρασκευή  βράδυ στο Άλας, η έξοδό σας για φαγητό έχει όνομα. "Την είδα απόψε λαϊκά" με συνοδεία μουσικής από παλιά λαϊκά με τον Γιάννη Καλιμάννη.

Για τρεις Πέμπτες ακόμα το Just winebar υλοποιεί ένα πρωτότυπο project το “Private Music Collections” για να προσφέρει στο κοινό της πόλης τη δυνατότητα να απολαύσουν μουσικές

Κάθε Τετάρτη πρέπει να έχει " Το κάτι παραπάνω " και στο Hamam το έχει. Κάθε Τετάρτη σου απολύτως ελληνικό, με τον ειδικό στα deck's Δημήτρη Μπασδάνη.

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αβέρωφ "ο Θετταλός" και εφέτος διοργανώνει πλούσιες δραστηριότητες στην πλατεία Αβέρωφ την Τσικνοπέμπτη 28/2.

Κάθε Τρίτη ένα νέο Concept με "άγρια" ατμόσφαιρα έρχετε στην Παπακυριαζή. Ο Γιώργος Γκλόνας θα συναντήσει τον DJ Murphy και τότε η βραδιά θα γίνει μαγική με τις καλύτερες μουσικές.

Κάθε Τετάρτη το Barley Bar φιλοξενεί ένα διαφορετικό event και Live μαζί. "New kitsch on the block" με 80s & 90s μουσικές από τον Θοδωρή Κουθαρούλη στο DJ set  τον Δημήτρη Φωτίου και την Ανδρονίκη Μαστρογιώργου στη φωνή.

Κάθε δύο Κυριακές του μήνα στο BarRouge έχει απογευματινό party με όλες τις ελληνικές επιτυχίες του χθες και του σήμερα. "Κάνε σουξέ", διαφορετικό και γεμάτο εκπλήξεις.

Κάθε Παρασκυή στο Castle club οι βραδιές έχουν άλλο όνομα και αλλάζουν τα δεδομένα της πόλης. Το Vice City έρχεται με άγριες διαθέσεις για να κάνει τις νύχτες σας πιο underground.

Το αγάπησε όλη η πόλη από την πρώτη στιγμή. Το αγαπημένο "Ραντεβού" της Κυριακής. Κάθε Κυριακή γράφετε το δικό σας "story" σε ένα
άκρως ελληνικό απόγευμα.

Περισσότερα Άρθρα...