Σ’ ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου ’PALLADIUM’’πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων.

Χιλιάδες Λαρισαίων βρέθηκαν την Καθαρή Δευτέρα στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, όπου ο Δήμος Λαρισαίων διοργάνωσε την κεντρική εκδήλωση για την Καθαρή Δευτέρα.

Από το Σαββατοκύριακο 27  & 28 Ιανουαρίου και για κάθε Σαββατοκύριακο και αργίες το Mare  στην Κουτσουπιά θα είναι ανοιχτά για τον καφέ ή το ποτό σας σε έναν ευχάριστο και γαληνιο χώρο με θέα τη φύση και τη θάλασσα δίπλα στο τζάκι.

Η Realest Streetwear και ο Σύλλογος Φοιτητών Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας παρουσιάζουν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο Mad city Club theatre τον Thodoris Triantafillou μαζί με τους Dimitris Anagnostou / GVerse / Fragk & Gi για μια μαγική house βραδυά που θα μας μείνει αξέχαστη!

Κάθε Κυριακή το Pablo all day bar διοργανώνει το event "The Greek Bastards" με πολύ ελληνική μουσική και  guest dj τον Κωνσταντίνο Πιλάτο.

Κάθε Τετάρτη "Mix & Mad" live, με τον Νίκο Σκουφα και τον Γιώργο Στεφανή. Κάθε Παρασκευή ο μονόδρομος οδηγεί στον "Marshmallow New Generation" και στην παρέα του με guest dj τον Ταραξία.

Από την ομάδα ''Ποδηλάτισσα Λάρισας-Μία λουρίδα'' διοργανώνονται κάθε εβδομάδα ποδηλατικές βόλτες.

Οι βόλτες πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 4.30 μ.μ. και κάθε Κυριακή στις 10.30 π.μ. με εκκίνηση από την κεντρική πλατεία της Λάρισας.

podilato

 

Το Indigo - cmb bar διοργνώνει κάθε εβδομάδα events με τις πιο ψαγμένες μουσικές αφού φιλοξενεί σε καθημερινή βάση διαφορετικούς special guest dj’s σε μοναδικά sets.

Κάθε Τετάρτη βράδυ ο Κωνσταντίνος Ζιώγας στα decks μας ξεσηκώνει με τις καλύτερες μουσικές επιλογές.

Καθε Πέμπτη το  Red Button  διοργανώνει Ελληνική ροκ βραδιά με νέα και παλιά δισκογραφημένα ελληνικά κομμάτια από καλλιτέχνες που όλοι αγαπήσαμε.

Κάθε Κυριακή στο Bookali  διοργανώνεται το event ''A Sunday king of love" με τους Γιώργο Γκλόνα και Ιωσήφ Tσινιαράκη στα deck's.

Κάθε Τετάρτη μόνο με Ελληνική μουσική και βάζει φωτιά σε ανεκπλήρωτους έρωτες και #apothimena. Καλύτερα να έχεις αμαρτίες παρά ... #ΛΠΩΘΗΜΕΝΛ !
Resident dj Laertis & Dimitris Basdanis.

Περισσότερα Άρθρα...