Το FS κλείνει τη χρονιά του το Σάββατο  29 Δεκέμβρη με ενα event που θα φέρει κοντά παλιούς & νέους φίλους και φίλους που δεν έχουν γνωριστεί ακόμη. Γνωστοί DJ s της περιοχής κάτω απο ένα decο concept που θα σας κάνει να χορέψετε μέχρι το πρωί.

Κάθε Παρασκευή στο ΙΤ.THE SHOW η μουσική συναντά το style και ο Pennywise κάνει το ΛΝΙΜΛL ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου το ''Vintage in house pub'' κλείνει 7 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με ιδιαίτερη χαρά με τους φίλους του και παρέα με τους ''Senior Citizens''.

Το ίδιαίτερο d.j. δίδυμο με ειδίκευση σε remakes από μουσικές παραγωγές '50's / '60's / '70's / Jazz / easy listening / swing / latin / bossa / soul / vocal / crooners αποτελείται από τον d.j. Chairman και τον d.j. "S" και έρχεται για μια μοναδική βραδιά.

Vintage in housepub
Φρίξου 6.

VI 30 12

Το ''Epic Party'' επιστρέφει στη Λάρισα με Χριστουγεννιάτικο mood, για μια εκρηκτική βραδιά με επικές μουσικές και ξέφρενο χορό μέχρι το πρωί.

Κάθε Σαββατο το BarRouge το καθιερώνει ως Cocktail ημέρα με φανταστικές γεύσεις και αρώματα από τον bartender Αλέξανδρο Καλτσά και όλα τα κοκτέιλ στη τιμή των 5€.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας με την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων παρουσιάζει το 5ο πρωτότυπο ημερολόγιό του στο κοινό της πόλης.

Κάθε Τετάρτη σου πρέπει να έχει ... " Το κάτι παραπάνω " και στο Hamam το έχει. Που κάθε Τετάρτη γίνεται απολύτως ελληνικό, με τον ειδικό στα deck's για όλους εσάς  Kωνσταντίνο Πιλάτο.

Το νέο στέκι της Λάρισας με το όνομα "The BAR" άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό σε έναν νέο ανανεωμένο χώρο δημιουργημένο με πολύ μεράκι και σας καλωσορίζει με τα εβδομαδιαία event του.

Περισσότερα Άρθρα...