Το Shelter Bar στο λόφο του Φρουρίου κλείνει 2 χρόνια ζωής το Σάββατο 28 Απριλίου. Και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε όλοι μαζί με μπόλικη μουσική, ποτά και ηδύποτα.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών, το Δημοτικό Αστεροσκοπείο Λάρισας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας και η ΚοινΣΕπ “Έναστρον”

Kάθε Κυριακή το Retro & το "Όλα Ελληνικά" αποτελούν τον Νο1 προορισμό σου. Οι καλύτερες Ελληνικές  μουσικές επιλογές στη πιο ζεστή ατμόσφαιρα της πόλης.

Ο Θάνος Ντούγκος θα φέρει μαζί του 5 χρονιές (2007, 2009, 2010, 2014) από την Premium Ραψάνη του κτήματος από παλαιά κλήματα 60+ ετών που παράγεται από πολύ μικρές στρεμματικές

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στα καλύτερα του. Ήρθε η ώρα να γίνεις STAR και να ζήσεις την εμπειρία να γνωρίσεις από κοντά όλους τους Star οδηγούς στον κόσμο της μηχανοκίνησης από όλη την Ελλάδα από την Παρασκευή 18 έως και την Κυριακή 20 Μαίου στη Σκεπαστή αγορά Νεάπολης.

Κυριακή χωρίς Bachelor πάρτυ στο SUITE 33 γίνεται; Φυσικά και όχι. Σας περιμένουν στο καθιερωμένο party της Κυριακής.

Ομιλία με θέμα το Μηχανισμό των Αντικυθήρων διοργανώνεται από την Κοινσεπ Έναστρον και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων στα πλαίσια της ''εβδομάδας Αστρονομίας''.

Για ακόμα μία φορά η Θεσσαλονίκη θα γίνει το επίκεντρο της μοτοσυκλέτας για τη Β. Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Tο Moto Show Thessaloniki θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 18 έως και την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ.

Στα πλαίσια της ''Εβδομάδα Αστρονομίας 2018'' τηλεσκόπια θα στηθούν από το Δημοτικό Αστεροσκοπείο Λάρισας και την ΚοινΣΕπ Έναστρον" στον προαύλιο χώρο του Μύλου του Παππά.

Η «Cycling Hellas» και ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Τεμπών, το Δήμο Δελφών

Καθε Πέμπτη το  Red Button  διοργανώνει Ελληνική ροκ βραδιά με νέα και παλιά δισκογραφημένα ελληνικά κομμάτια από καλλιτέχνες που όλοι αγαπήσαμε.

Περισσότερα Άρθρα...