Ο θρυλικός Δημήτρης Πουλικάκος μαζί με τον Νίκο Σπυρόπουλο των ''Σπυριδούλα'' θα είναι μαζί μας στην Λάρισα για μια βραδιά στις ''Μουσικές Διαδρομές''.

Την Δευτέρα 25η Μαρτίου μετα την παρέλαση, αν έχετε όρεξη για τσιπουροκαταστάσεις, πάρτε την καλή σας διάθεση, τους φίλους, την οικογένεια η ότι άλλο θέλετε και γιορτάστε με

O Blink Mike, το παιδί φαινόμενο της νέας γενιάς stand up comedy, θα βρίσκεται στη Λάρισα την Τετάρτη 17 Απριλίου για μια και μόνη ανεπανάληπτη παράσταση.

Ο Χρήστος Δίγκας και το μουσικό σχήμα του Jasm tales θα παρουσιάσει το καινούργιο του album “Jasmovision” στον υπαίθριο χώρο του Φρουρίου, την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 12:00.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 10:30 μ.μ.  στις ''Μουσικές Διαδρομές'' θα εμφανιστεί σε μια ξεχωριστή βραδιά με αγαπημένα λαϊκά τραγούδια ο Γεράσιμος Ανδρεάτος.

Την Δευτέρα 1 Απριλίου στη μουσική σκηνή του Μύλου 1927 θα βρίσκεται ο Γιάννης Ζουγανέλης σε μια μουσική, διαδραστική & άκρως εξομολογητική παράσταση. Εκτίθεται μέχρις εσχάτων.

Ένα αυθεντικό παραδοσιακό κρητικό γλέντι στο ''Μεζέ μεζέ'' με τον Αλέξανδρο Αγγελάκη στη λύρα και φωνή, τον Μιχάλη Λιονάκη και Σταύρο Ντούρο στο λαούτο και φωνή.

Στο Preludio Cafe σας περιμένουν την 25η Μαρτίου να γιορτάσετε την εθνική εορτή με φίνο τσίπουρο και εκλεκτούς μεζέδες και live.

Περισσότερα Άρθρα...