Το Σάββατο 24 Μαρτίου στο Press Tease στην πλατεία Νεάπολης ο Λευτέρης Βουλγαράκης των ''Εναλλάξ'' θα είναι εκεί σε μια ζωντανή εμφάνιση τραγουδώντας για ένα φίλο.

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου ο ΜΥΛΟΣ 1927, σας περιμένει σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι με τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου σε μια βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη με τη λαμπρή πορεία στην μουσική σκηνή της χώρας μας.

Τα Κυριακάτικά σας μεσημέρια είναι γεμάτα διασκέδαση, χορό, τραγούδι και νόστιμους μεζέδες στο παραδοσιακό μουσικό μεζεδοπωλείο ''Μεζέ Μεζέ''.

 

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου στο ''Ρεμπέτικο'' τιμούν τον πατριάρχη του ρεμπέτικου Μάρκου Βαμβακάρη με ένα μεγάλο αφιέρωμα στα τραγούδια που έγραψε αυτός ο μεγάλος δημιουργός.

Το ''Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής Μελωδία'' έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενεί στην ετήσια συναυλία του την μεγάλη λαϊκή και παραδοσιακή ερμηνεύτρια Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Παρέα με το νέο αίμα της ελληνικής τζαζ, τον Μάρκο Χαϊδεμένο, Παναγιώτη Κωστόπουλο και τον βετεράνο πλέον Κώστα Κωνσταντίνου, ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος θα παρουσιάσει την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, στις 21:30

Την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 5.30 μ.μ. στο Barbarum θα παίξουν ζωντανά οι Βαγγέλης Παπαδόπουλος και Θέμης Κοπαρανίδης.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 10 μ.μ. αγαπημένος τραγουδοποιός Φοιβος Δεληβοριάς θα βρίσκεται στο Stage για μια και μόνο βραδιά σε μια πολύ ζεστή επίσκεψη με πολύ μουσική και τραγούδι.

Περισσότερα Άρθρα...