Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χορίαμβος παρουσιάζει την νέα του δουλειά, την "Ρεμπέτικη Παρέα" σε μια διαδραστική μουσικοχορευτική παράσταση με πολύ κέφι.

Live στην ''Μόστρα'' έχει κάθε Πέμπτη μεσημέρι στις 2.30 το μεσημέρι. Με λαϊκά τραγούδια, έντεχνα και ρεμπέτικα και υπέροχα πιάτα και μεζέδες με τσίπουρο και κρασάκι.

Μουσικά μεσημέρια κάθε Παρασκευή με live στις 2 μ.μ.  στις ''Μουσικές Διαδρομές'' με την Ζωή Μαργκά και παρέα τσιπουράκι, εκλεκτά μεζεδάκια και αγαπημένα τραγούδια.

Σε νέο χώρο το ''Μεζέ Μεζέ'' ξεκίνησε πολύ δυνατά με εξαιρετικά live, που συγκεντρώνουν τους φίλους του. Σε ζεστό και πολύ άνετο για χορό και φιλικό χώρο με εκλεκτά φαγητά.

Οι ''Αναδρομές'' ξεκίνησαν την χειμερινή σεζόν σε νέο χώρο στην οδό Βόλου με την μεσημεριανή διασκέδαση να παίρνει φωτιά με καλό φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική.

Με συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου θα πραγματοποιηθεί το άναμμα των φώτων του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Λάρισας, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ στην Κεντρική πλατεία.

Κάθε Παρασκευή βράδυ στην ταβέρνα ''Το μεράκι'' στον Αμπελώνα έχει ζωντανό λαικό πρόγραμμα με τον Αποστόλη Μασούρα, την Άννα Σαλμά και τον Σάκη Πνευματικό. 

Ο Μπάμπης Στόκας και η Μελίνα Κανά βρίσκονται μαζί σε ένα πρόγραμμα poy επιμελήθηκαν με τον Οδυσσέα Ιωάννου. Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 10 μ.μ. στον ''Μύλο 1927''. 

Περισσότερα Άρθρα...