Χορηγός επικοινωνίας www.larissorama.gr & www.volosevents.gr

Καλοκαίρι σημαίνει Γιώργος Μαζωνάκης και Stavento και εδώ προς το τέλος του θα μπορέσουμε να τους απολαύσουμε στην Λάρισα το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου. και στον Βόλο την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.

Ένα μεγάλο street party στο κέντρο της Λάρισας διοργανώνει την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ για να γιορτάσει την έναρξη της λειτουργίας του στη Θεσσαλία και να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το νέο ακαδημαϊκό έτος.

Μετά το ιστορικό Καλλιμάρμαρο που έγινε στις 19 Ιουνίου 2017 με χίλιους χορωδούς απ’ όλη την Ελλάδα, το έργο του Παναγή Μπαρμπάτη «Ο χορωδιακός και λυρικός Μίκης Θεοδωράκης»,

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, στο Stage, ο 12oς Πίθηκος θα παρουσιάσει live κομμάτια από το νέο του άλμπουμ “ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ” καθώς και κομμάτια απο προηγούμενες δουλειές.

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 2.30 το μεσημέρι έχουμε το πρώτο Κυριακάτικο live για την νέα σεζόν στο παραδοσιακό μουσικό μεζεδοπωλείο ''Μεζέ Μεζέ''.

Η παράσταση "ΠΙΝΔΟΣ" γεννήθηκε ως φυσική ανάγκη έκφρασης του σύγχρονου ανθρώπου, που έχει μεν τη ζωή του στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έρχονται για μια βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια στο Ανοιχτό προαύλιο του ''Μύλου 1927'', στις 20 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα Άρθρα...