Κάθε Παρασκευή στο παραδοσιακό μουσικό μεζεδοπωλείο ''Μεζέ Μεζέ'' έχει ζωντανό πρόγραμμα με το μουσικό σχήμα ''Μέλισμα'' και ένα μουσικό παραδοσιακό ταξίδι στην Ελλάδα.

Το νέο ρεμπετάδικο ''Ρεμπέτικο'' συνεχίζει τις ωραίες εκπλήξεις για τον κόσμο που αγαπάει τα ρεμπέτικα τραγούδια. Έτσι φέρνει στην Λάρισα έναν αυθεντικό ρεμπέτη τον Αγάθωνα.

Το People bar σας παρουσιάζει για ακόμη μια βραδιά τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Κώστα Δόξα σε ένα μοναδικό live που θα σας αφήσει άφωνους. Με ρυθμούς τρελού party, με τραγούδια και επιτυχίες από όλες τις δεκαετίες.

Δύο χρόνια μετά την τελευταία φορά και με καινούρια σύνθεση, οι Birthday Kicks επιστρέφουν στο χώρο από τον οποίο ξεκίνησαν.

Το καλλιτεχνικό ζευγάρι Κασσάνδρα Δημοπούλου και Φίλιππος Μοδινός, που η Λάρισα γνώρισε μέσα από τις όπερες Νόρμα το 2015 και Τόσκα το 2017, συνοδευόμενοι

Νικόλας Άσιμος «Εν αρχή είναι η τελεία». Με αφορμή τα λόγια αυτά του Νικόλα Άσιμου, τριάντα χρόνια μετά, ξεκινά η δική μας διαδρομή, από το τέλος προς την αρχή του μουσικού του έργου.

Kάθε Τρίτη στα ''Μεζεδάκια της Μαμάς'' έχει ζωντανό πρόγραμμα με τους Στέλιο Μαγαλιό κιθάρα και τραγούδι, Μαργκά Ζωή τραγούδι, Δημήτρη Ταμπούκα μπουζούκι.

Η Ακαδημία Έρευνας παραδοσιακών χορών Ελασσόνας διοργανώνει βραδιά με ήχους-ακούσματα από την Βοβούσα, Ικαρία , Δράμα, Μικρά Ασία, Μακεδονία, Θεσσαλία και όλων των περιοχών της Ελλάδας.

Μετά από δεκαεπτά χρόνια σιωπής οι "Λευκή Συμφωνία" επιστρέφουν το Σάββατο 17 Μαρτίου στο Stage Club στην Λάρισα και συνεχίζουν το ταξίδι τους, μετά την εκπληκτική τους εμφάνιση στο Piraeus 117 Academy τον Δεκέμβρη.

Περισσότερα Άρθρα...