Μας το ζητήσατε και σας το καταθέτουμε. Πολυποίκιλο και πολυθεματικό και το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2019.

Το περίφημο ''Party Στα Γρασίδια'' θα γίνει και εφέτος 22-23 Ιουλίου with many events για 12η συνεχόμενη χρονιά στο Παλαιομονάστηρο.

Από Τρίτη 26 Νοεμβρίου έως Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί το 37ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας, κορυφαίος θεσμός του Νομού Καρδίτσας,

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χορίαμβος παρουσιάζει την "Ρεμπέτικη Παρέα στην Κατοχή" σε μια διαδραστική μουσικοχορευτική παράσταση με ζωντανή ορχήστρα.

Ο ''Χορίαμβος'' πολιτιστικός σύλλογος και εφέτος έχει συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Λάρισα στα πλαίσια της διοργάνωσης του φεστιβάλ ''Με Θέα το Αιγαίο''.

Μια μαγική νύχτα παρέα με live τους ''Εναλλάξ'' δίπλα στο κύμα στον Αγιόκαμπο θα πραγματοποιηθεί στο Hοcus Pocus το Σάββατο  20 Ιουλίου.

Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται για μια και μόνο εμφάνιση στον Αμπελώνα την Τετάρτη 31 Ιουλίου στο Άλσος του Αγίου Γεωργίου σε μια Πανθεσσαλική live συναυλία που θα συζητηθεί.

Περισσότερα Άρθρα...