Με τον Μάκη Τοπουζλή έχει live στην ''Μόστρα'' κάθε Σάββατο βράδυ. Με ανανεωμένο πρόγραμμα, με λαϊκά, έντεχνα και ρεμπέτικα και νοστιμότατα πιάτα για φαγητό με κρασί.

Με ανανεωμένο χώρο και ανανεωμένο πρόγραμμα το μουσικό μεζεδοπωλείο "Δίπορτο" επέστρεψε μετάτο νέο έτος  με φαγητό, ποτό κάθε απόγευμα Πέμπτης, Παρασκευής, Σαββάτου & Κυριακής.

Οι ''Αναδρομές live'' βρίσκονται σε άνετο χώρο στην οδό Βόλου 175 με την διασκέδαση να παίρνει φωτιά από το μεσημέρι ως το βράδυ με καλό φαγητό, τσίπουρο, ποτό, ζωντανή μουσική.

Σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση παρουσιάζεται η συναυλιακή εκδοχή της λαϊκής όπερας «Οι Στοιχειωμένοι» του Δημήτρη Μαραμή την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ. στο Δ. Ω. Λ.

Κάθε Τετάρτη και κάθε Παρασκευή το ''Φιλλελοίνων Έτσι κι Αλλιώς'' σας διασκεδάζει παρέα με αγαπημένη μουσική από δύο καλλιτεχνικά σχήματα, καλό φαγητό μέχρι και χορό.

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αβέρωφ "ο Θετταλός" σας προσκαλεί στην ετήσια χοροεσπερίδα - κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο  "Λιόγερμα" (6ο χιλ. Λάρισας - Αμπελώνα).

Κάθε Τετάρτη το Ten Doors υποδέχεται την Ηρώ Ηλιοπούλου στη φωνή παρέα με τον Πέτρο Στάικο στην επιμέλεια του προγράμματος, τον Μιχάλη Τσιαπλέ στο πλήκτρα και τον Βασίλη Νίκου στο σαξόφωνο.

Κάθε Τρίτη οι ''Λάληδες'' παίζουν ζωντανά στις ''Σεϋχέλλες'' εναλλακτικό καφενείο. Η μπάντα αποτελείται από τους Γιώργο Κολτσίδα, Δήμητρα Γιαννούκα και Σωτήρη Μαρκούτη.

Περισσότερα Άρθρα...