Ο αγαπημένος και διαχρονικός τραγουδιστής ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΤΗΣ, την Τρίτη 27 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο "ΦΑΝΤΑΣΙΑ" με ένα πρόγραμμα άκρως ανεβαστικό, πλαισιωμένος απ' όλο το καλλιτεχνικό επιτελείο του κέντρου.

Stand up Comedy με τους πιο Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ κωμικούς της Ελληνικής Σκηνής. Οι Ηλίας Φουντούλης και Άγγελος Σπηλιόπουλος μετά από χιλιάδες χιλιόμετρα σε τουρ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία παράσταση!

Ο Σεπτέμβρης έντυσε την μέχρι πρότινος ηλιόλουστη Λάρισα με φθινοπωρινό φως. Έτσι το αγαπημένο σας στέκι "Κουτούκι των ψηλών" για ακόμη μια σεζόν θα σας διασκεδάζει ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ με ζωντανή μουσική.

Οι βραδιές open mic επιστρέφουν στη Λάρισα! Η καλύτερη ευκαιρία για επίδοξους κωμικούς να δοκιμαστούν στη σκηνή για πρώτη φορά αλλά και για πιο έμπειρους να δοκιμάσουν φρέσκα αστεία. Κάθε εμφανιζόμενος έχει στη διάθεση του 5 λεπτά δόξας.

Κάθε Τετάρτη στην κορυφή του Λόφου στο Φρούριο ο Νίκος Νταλάκας, ο Τάσος Μήτσιος και ο Δημήτρης Γκόγκουρας, έρχονται να σας ξεσηκώσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Αγαπημένα τραγούδια, κέφι και μουσική σε ένα μοναδικό απογευματινό live!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στην κεντρική πλατεία Λάρισας έχει live. Ο Δημήτρης Μπουρνάκας, η Ειρήνη Λαίδου και ο Βαγγέλης Τσιαπλές θα σας διασκεδάσουν με αγαπημένες μουσικές επιλογές, κέφι και πολύ διάθεση.

Περισσότερα Άρθρα...