''Ταξίδι στην παράδοση'' κάθε Πέμπτη στο ''Μεζέ Μεζέ'' με τους ''Μέλισμα''

Live
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Κάθε Πέμπτη στις 9.30 μ.μ. στο ''Μεζέ Μεζέ'' έχει live πρόγραμμα με ''ταξίδι στην παράδοση'' με τους ''Μέλισμα'', που είναι ένα μουσικό σχήμα παραδοσιακό.

 

Το μουσικό σχήμα "Μέλισμα" ιδρύθηκε τον χειμώνα του 2013 από τους Κωστούλη Κώστα, Σαρακατσιάνο Μάριο και Γάλλο Λευτέρη. Αιτία της ίδρυσης του σχήματος ήταν η αγάπη για την παραδοσιακή μουσική της Ελλάδας και η έντονη ενασχόληση των μελών με αυτήν. Αυτό λοιπόν είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το "Μέλισμα" το οποίο έχει ως στόχο την εξωτερίκευση αυτής της αγάπης για την μουσική μέσα από διάφορες εμφανίσεις.

pempth

 

Κάτω από αυτές τις συνθήκες έχει την δυνατότητα να βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που αγαπάνε την μουσική παράδοση του τόπου μας σαν μια όμορφη παρέα που θα χορεύει, θα τραγουδά και θα γλεντά παρέα με γνώμονα το μουσικό ταξίδι σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Το όνομα "Μέλισμα" προήλθε από τον ομώνυμο μουσικό όρο που σημαίνει: περίτεχνο ποίκιλμα, φωνητικό ή οργανικό, που, είτε καλλωπίζει μεμονωμένους φθόγγους της μελωδίας είτε γεφυρώνει δύο ή περισσότερους φθόγγους. Το μέλισμα αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα της μουσικής ερμηνείας αλλά και του ύφους και ήθους κάθε μουσικού πολιτισμού.

Μεζέ Μεζέ
Παραδοσιακή ταβέρνα-μουσικό μεζεδοπωλείο

Φιλελλήνων 60, Φρούριο
Τηλ. 241 400 6699 και 6972 037 865.