7ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας - Από 9 έως 11 Ιουλίου στην λίμνη Πλαστήρα

Live
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας θα παρουσιαστεί από 9-11 Ιουλίου στην Λίμνη Πλαστήρα με την συμμετοχή διεθνούς φήμης κιθαριστών. Είναι η 60η Διοργάνωση του

Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, από το 2013 που ιδρύθηκε και αποτελεί πλέον ένα πολιτιστικό θεσμό με παγκόσμια κιθαριστική καταξίωση. 

fest 9.07

Με καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ τον Βεροιώτη μαέστρος- συνθέτη - κιθαριστή και παιδαγωγό Πέτρο Ρίστα, στην φετινή διοργάνωση θα εμφανιστούν το περίφημο Cyprus Guitar Trio αποτελούμενο από τους κορυφαίους Κύπριους κιθαριστές, Βασίλη Αβραάμ, Σωκράτη Λεπτό & Γιώργο Χριστοφή, οι διεθνούς φήμης σολίστ Στέλιος & Γιώργος Γκόλγκαρης, το διάσημο μουσικό - κιθαριστικό σύνολο ArtGuitaristas υπό την Διεύθυνση του Πέτρου Ρίστα, η Κιθαριστική Ορχήστρα Λαμίας - Guitarodais υπό την Διεύθυνση του κιθαριστή Πύρρου Πουλίτσα κ.α.

fest 11.07Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ (σεμινάρια, διαγωνισμοί, διαλέξεις και συναυλίες) θα διεξαχθούν στους χώρους του Ξενοδοχείου Nevros, στο Νεοχώρι στην Λίμνη Πλαστήρα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό της Καρδίτσας.