Κάθε Κυριακή στις 2.30 μ.μ. Στεργίου, Γεράκης, Ψάρρας στο "Κουτούκι Των Ψηλών"

Live
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Κάθε Κυριακή από τις 14.30 έως τις 19.00, το Μεζεδοπωλείο - Ουζερί - "Το κουτούκι των ψηλών" φιλοξενεί την 'Αννα Στεργίου στη φωνή, τον Παναγιώτη Γεράκη στα πλήκτρα, τον Δημήτρη Ψάρρα

στο μπουζούκι και τον Αντώνη Βλαχογιώργο βιολί για ένα από τα πιο δυνατά απολαυστικά μουσικά μεσημέρια Κυριακής που θα λατρέψετε.

KATHE KYRIAKH KOUTOUKIΌμορφα λαικά ελληνικά και ελαφρολαικά τραγούδια σε ένα μοναδικό μεσημεριάτικο live, για να απολαύσετε, να ξεδώσετε, να τραγουδήσετε και να χορέψετε με πολύ κέφι με την παρέα σας, και να γευθείτε εκλεκτούς μεζέδες και φρέσκα θαλασσινά παρέα με τσίπουροκρασί η μπύρα και να διασκεδάστε με τη ψυχή σας σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον.

Μεζεδοπωλείο - Ουζερί - "Το κουτούκι των ψηλών"
Ανοιχτά απο Τρίτη- Κυριακή 12 μ.μ. έως 7 μ.μ. στην Βόλου 137, Λάρισα.
Τηλέφωνο - κρατήσεις: 697 435 3215241 057 2419 facebook pagevlaxogiorgos koutouki psilwn

- Κάθε Παρασκευή 2.30 μ.μ. - 7.00 μ.μ.
Η Άννα Στεργίου, η Δέσποινα Κωνσταντινίδου στις φωνές, μαζί με τον Παναγιώτη Γεράκη στα πλήκτρα και τον Δημήτρη Ψάρρα στο μπουζούκι θα σας διασκεδάζουν έως τις 19.00 με αγαπημένη λαική μουσική, χορό, τσίπουρο και πολύ τραγούδι!

- Κάθε μεσημέρι Σαββάτου στις 14.30 
" Marcelo Mariachi και Δημήτρης Κυργιαζόπουλος live με πολύ καλή ελληνική μουσική και κεφάτο πρόγραμμα. Στο βιολί ο Αντώνης Βλαχογιώργος!

- Κάθε Κυριακή από τις 14.30 με 7 μ.μ.
Άννα Στεργίου στη φωνή, Παναγιώτης Γεράκης στα πλήκτρα και Δημήτρης Ψάρρας στο μπουζούκι και στο βιολί ο Αντώνης Βλαχογιώργος, για ένα από τα πιο δυνατά απολαυστικά μουσικά μεσημέρια Κυριακής που θα λατρέψετε.

Να είστε εκεί!!!

koutouki 2koutouk 0koutouki 02koutouki 31.08koutoukii 31.08koutouk 3koutouki 2koutouki 2koutouki 2