22
Τετ, Μαρ
41 New Articles

Συναυλία-αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου στον Τύρναβο με τους 3 γιούς του

Live
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την Τρίτη 21 Μαρτίου στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στον Τύρναβο μια μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου.

 

Είναι μια μεγάλη παραγωγή της Φιλαρμονικής του Δήμου Τυρνάβουμε με τίτλο ''Ο λαός τραγούδι θέλει'' με καλεσμένους τους γιούς του Στράτου Διονυσίου. Τον Άγγελο, τον Στέλιο και τον Διαμαντή Διονυσίου. Την οποία έχουν αναλάβει από κοινού ο σύλλογος εκτελεστών-μουσικών της φιλαρμονικής δήμου Τυρνάβου και ο σύλλογος γυναικών Τυρνάβου.

1678781546276

Ψυχή της εκδήλωσης είναι ο μαέστρος τόσο της φιλαρμονικής αλλά και των χορωδιών κ. Θέμης Σαμαντζής, ο οποίος έχει τη καλλιτεχνική διεύθυνση, έκανε τις επαφές με τους καλλιτέχνες, αλλά και ανέλαβε το δύσκολο κομμάτι τόσο της ενορχήστρωσης και διδασκαλίας των συνόλων, αλλά και όλης της διοργάνωσης της συναυλίας.

Στη μοναδική συναυλία θα λάβουν μέρος πάνω από 150 μουσικοί, χορωδοί και θα συμμετέχουν η Αγνή Καλουμένου στο τραγούδι, η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Τυρνάβου, τα μουσικά εργαστήρια του συλλόγου εκτελεστών, η γυναικεία χορωδία “femanima” του συλλόγου γυναικών Τυρνάβου, η μεικτή χορωδία Πλαταμώνα «Ηρακλείδες» και Λαϊκή ορχήστρα.

Η συναυλία θα γίνει στο Κλειστό γυμναστήριο Τυρνάβου.

Εισιτήριο 10 €.
Προπώληση στον Τύρναβο από το βιβλιοπωλείο Ιδέες του Τάσου Ψύρρα, από τη Γραμματεία της φιλαρμονικής (κτήριο ΜΠΟΛΕΡΟ τηλ. 6976 787206) και από το κατάστημα του Νίκου Ζαχαρακούλη.

larissorama 1991

Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr