29
Δευ, Μάι
34 New Articles

ΛΕΞ Live στη Λάρισα | Ένα Hip-Hop show απόλυτα διαφορετικό!

Live
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 19:00, το γήπεδο Αλκαζάρ στη Λάρισα θα φιλοξενήσει ένα ξεχωριστό live show του ΛΕΞ, έναν καλλιτέχνη που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην εγχώρια hip-hop σκηνή. Αυτό που κάνει τον ΛΕΞ τόσο ξεχωριστό είναι

ο τρόπος που προσεγγίζει τη μουσική του, αποφεύγοντας τα αμερικάνικα κλισέ και προτιμώντας να δημιουργεί με δικό του τρόπο.

lex larissa 7.7

Ένα από τα χαρακτηριστικά του ΛΕΞ είναι ότι δεν υιοθετεί τις κλασικές μαγκιές που συχνά συναντάμε στους στίχους των γνωστών τράπερ και ράπερ. Η μουσική του δεν περιλαμβάνει καγκουριές με όπλα, ναρκωτικά και γυναίκες. Αντιθέτως, εστιάζει σε θέματα που αφορούν την προσωπική του εμπειρία και τα συναισθήματά του.

Οι στίχοι του ΛΕΞ είναι απλοί, αλλά ταυτόχρονα γεμάτοι συναίσθημα και βαθύτερη σημασία.

Ενώ πολλοί καλλιτέχνες ραπ και χιπ-χοπ εκφράζουν αντισυστημικές ιδέες και πολιτικές πεποιθήσεις, ο ΛΕΞ παραμένει απομακρυσμένος από πολιτικές επιρροές και κομματικά μηνύματα. Οι στίχοι του επικεντρώνονται στην προσωπική του εμπειρία και αντανακλούν τα αληθινά συναισθήματα που ζει, χωρίς να παρασύρεται από κοινωνικούς και πολιτικούς παράγοντες.

Στο live show του ΛΕΞ στη Λάρισα το 2023, αναμένεται να προσφέρει μια εντελώς διαφορετική εμπειρία στους θεατές. Η απλότητα και η αυθεντικότητα της μουσικής του θα κυριαρχήσουν, προσφέροντας έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό στίχων και μουσικής που θα αγγίξει τις καρδιές του κοινού.

Παρασκευή 7/7 στις 19:00
ΛΕΞ live στη Λάρισα 2023
Γήπεδο Αλκαζάρ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ από 8€

Αγορά εδώ: https://www.viva.gr/tickets/music/lex-2023/

Κείμενο: larissorama.gr

larissorama 1991

Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr