04
Τετ, Οκτ
16 New Articles

Γαστρονομία, Τσαλιγοπούλου, Γιαννιάς στο 2ο LARISSA FOODFEST

Live
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Για 2η χρονιά διοργανώνεται στην Λάρισα η Οικονομική – Τουριστική εκδήλωση με τίτλο LARISSA FOODFEST, το πρώτο γαστρονομικό Φεστιβάλ

στην πόλη μας στη Σκεπαστή Αγορά Λάρισας από 16 έως 19 Ιουνίου με μεγάλα ονόματα – έρχονται Τσαλιγοπούλου και Γιαννιάς και βέβαια άφθονη γαστρονομία με συμμετοχή σχετικών επιχειρήσεων.

Διοργανώνουν το Επιμελητήριο Λάρισας, ο Δήμος Λαρισαίων και η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό του Δήμου Βελιγραδίου, του Δήμου Niss και του Δήμου Λέσκοβατς (ο οποίος πραγματοποιεί από το 2019 στη Σερβία την αντίστοιχη εκδήλωση με πάνω από 600.000 άτομα συμμετοχή).

86

Το LARISSA FOODFEST είναι μια σημαντική πρωτοβουλία, που σκοπό έχει να προωθήσει και να αναδείξει τα τοπικά προϊόντα και επιχειρήσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και τη Σερβία.

Για τέσσερις τελικά ημέρες η Σκεπαστή Αγορά της Λάρισας στην Νεάπολη θα φιλοξενήσει τοπικούς επιχειρηματίες με 40 περίπου περίπτερα. Οι επισκέπτε θα απολαύσουν δωρεάν γαστρονομία και συναυλίες. 

Η έναρξη των εκδηλώσεων είναι στις 18:00, ενώ η είσοδος τόσο για το φεστιβάλ όσο και για τις μουσικές εκδηλώσεις, είναι ελεύθερη για το κοινό.

2

8

Το πρόγραμμα των συναυλιών:

**λόγω του εθνικού πένθους η συναυλία του Γιαννιά της Παρασκευής μετατέθηκε για την Δευτέρα 19/6 με παράταση των εκδηλώσεων κατά μία ημέρα

Παρασκευή 16 Ιουνίου

Ώρα έναρξης 20:00

Χωρίς το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που μετατέθηκε για την Δευτέρα.

Σάββατο 17 Ιουνίου 

Ελένη Τσαλιγοπούλου
Ώρα έναρξης 20:00

Κυριακή 18/6

Γιάννης Λίταινας
Λίνα Νούτσου
Πάνος Κράιας
Νίκος Νταλάκας
Λαϊκή μουσική με τους Vegghera
Παραδοσιακή μουσική με τους Μέλισμα
Ώρα έναρξης 12:00

Δευτέρα 19/6

Γιώργος Γιαννιάς
Νίκος Νταλάκας
Ώρα έναρξης 20:00

** σημειώνεται ότι συμμετέχει (την 3η ημέρα) και η πανελλαδική ομάδα του Facebook ''Τσιπουρομεζέδες για μερακλήδες'' με άτομα-μέλη από την Λάρισα.

99 n

larissorama 1991

Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr