23
Παρ, Φεβ
41 New Articles

Μανώλης Μητσιάς "Μια κιβωτός τραγούδια...μιας ζωής χρυσάφι" στην Λάρισα

Live
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μανώλης Μητσιάς "Μια κιβωτός τραγούδια... μιας ζωής χρυσάφι" στην Λάρισα στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας το Σάββατο  24 Φεβρουαρίου.

Λόγω αυξημένου όμως ενδιαφέροντος προστέθηκε και δεύτερη ημερομηνία την Κυριακή 25/2 στις 8 μ.μ.

Τραγούδι: Μανώλης Μητσιάς
Συμμετέχουν: Μικτή Χορωδία Δ.Ω.Λ., Μουσικό σύνολο «Ενωδεία»
Μουσική διεύθυνση: Δημήτρης Καρβούνης

Ένα μαγευτικό μουσικό οδοιπορικό με στάσεις στους σημαντικότερους σταθμούς της καριέρας του Μανώλη Μητσιά. Όπως τις ζωγράφισε ο ίδιος με το εκπληκτικό και μοναδικό ηχόχρωμά του.

ΜΜ2

Το Φεστιβάλ Μουσικότροπο 2024 είναι γεγονός! 
Σάββατο 24/2/24 και Κυριακή 25/2 και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών του ΔΩΛ: «Μια κιβωτός τραγούδια… μιας ζωής χρυσάφι», ο Μανώλης Μητσιάς συμπράττει με τη Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και το Μουσικό Σύνολο "Ενωδεία", διευθύνει ο Δημήτρης Καρβούνης.
Όλες οι τεράστιες επιτυχίες που μας πρωτοτραγούδησε με ευγένεια και σπάνιο ήθος από το 1969 μέχρι σήμερα ο Μανώλης Μητσιάς. Ένα μαγευτικό μουσικό οδοιπορικό με στάσεις στους σημαντικότερους σταθμούς της καριέρας του, που αποτελούν ταυτόχρονα και πολλές από τις εμβληματικές στιγμές και εκφάνσεις του σύγχρονου Ελληνικού τραγουδιού. Όπως τις ζωγράφισε ο ίδιος με το εκπληκτικό και μοναδικό ηχόχρωμά του.

Ο Μανώλης Μητσιάς πλαισιωμένος από τη Μικτή Χορωδία του Δ.Ω.Λ. και το μουσικό σύνολο «Ενωδεία» υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Καρβούνη, αλλά και όλο τον κόσμο να σιγοτραγουδάει. Θα μας μεταφέρει τραγούδια σε στίχους κορυφαίων ποιητών και μελωδίες με την υπογραφή των σπουδαιότερων συνθετών της χώρας μας όπως: Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Κηλαηδόνης, Μούτσης, Σπανός, Χατζηνάσιος, Μικρούτσικος, Ανδριόπουλος, Κραουνάκης κ.α.

Θα ακούσουμε τα αγαπημένα τραγούδια: Ο Γιάννης ο φονιάς, Τσάμικος, Ελευσίνα, Ποτέ, Ερωτικό(Πιρόγα), Σου ‘χω έτοιμη συγγνώμη και πολλά άλλα που αποτελούν όλα εμβληματικές στιγμές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.

Αίθουσα Συναυλιών ΔΩΛ, Ώρα 20:00
Εισιτήρια: Κανονικό 15€, μειωμένο 12€ (φοιτητές, ΑΜΕΑ, κάρτα ανεργίας, 65+)

Προπώληση: more.com καθώς και στο Public (Κούμα 6, Λάρισα)
https://www.more.com/music/manolis-mitsias-mia-kibotos-tragoudia-mias-zois-xrysafi/?fbclid=IwAR2R3gxf0nRLGiNf6ovLTzcikZcgpNyB5l_PXhmuyn9RGX5jOPvJ0g2FoEw

larissorama 1991

Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr