20
Σαβ, Απρ
47 New Articles

Οικογενειακή ‘’Ταβέρνα στου Κορώνα’’, στο Δασοχώρι

Παρουσιάσεις
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Από το 2012 η ‘’Ταβέρνα στου Κορώνα’’ γράφει την δική της ιστορία στον ‘’κόσμο του φαγητού και της διασκέδασης’’.


Οι σούβλες και τα ψητά στην σχάρα κυριαρχούν και έχουν κερδίσει το κοινό της Λάρισας. Γεύσεις εξαιρετικές, σωστό ψήσιμο και κρέατα που είναι αυστηρά επιλεγμένα για την ποιότητά τους, που είναι αδιαπραγμάτευτη!!!

Ξεχωρίσαμε και προτείνουμε τα κεμπάπ πρόβειο, κεμπάπ μανάρι, κεμπάπ κοτόπουλο, κεμπάπ χοιρινό. Κοκορέτσι φανταστικό που δεν το βρίσκεις εύκολα και είναι μια λιχουδιά εξαιρετική. Παϊδάκια πρόβεια και αρνίσια. Και βέβαια όλα τα ψητά της ώρας στην σχάρα και στα κάρβουνα.

koronas3

Είναι ανοιχτά βέβαια όλο τον χρόνο. Τον χειμώνα στον εσωτερικό χώρο που είναι πολύ ‘’ζεστός’’ και άνοιξη-καλοκαίρι σε μια εξαιρετική με πράσινο αυλή και ένα χώρο με γρασίδι και παιδική χαρά για τα παιδάκια, μιας και η ταβέρνα κρατάει με προσήλωση αυτό που λέμε ‘’οικογενειακή’’.
Είναι ανοιχτά καθημερινά εκτός Δευτέρας. Σάββατο και Κυριακή ανοιχτά από το μεσημέρι. Είναι και ένας εξαιρετικός χώρος, μέσα-έξω, για την διοργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης. Με τιμές καλές και φαγητό και εξυπηρέτηση που θα αφήσουν ευχαριστημένους τους καλεσμένους σας.
Η ‘’Ταβέρνα στου Κορώνα’’ είναι τελικά μια εξαιρετική οικογενειακή επιλογή για άριστο φαγητό, σε ένα πολύ όμορφο χώρο, λίγο έξω από την πόλη.

‘’Ταβέρνα στου Κορώνα’’
Στο Δασοχώρι Λάρισας
Τηλ.:2410 941 391 και 6946 166 272.

koronas4

koronas2

koronas

koronas

 

larissorama 1991

Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr