Διαδικτυακό πρόγραμμα γυμναστικής για τα άτομα 3ης ηλικίας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ξεκίνησε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 το πρώτο τμήμα γυμναστικής του Διαδικτυακού προγράμματος «Γηράσκω αεί γυμναζόμενος» για τα άτομα 3ης ηλικίας.

 

Το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Πανεπιστημίου των Πολιτών και της φιλοσοφίας της “Λάρισα – Πόλη που Μαθαίνει”.
Οι συμμετέχοντες με ενθουσιασμό ακολούθησαν τις οδηγίες των έμπειρων γυμναστριών, που αφορούσαν ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, ασκήσεις ισορροπίας, αερόβια άσκηση και διατατικές ασκήσεις.
Ο σχεδιασμός του προγράμματος που θα υλοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες αφορά στη δημιουργία επιπλέον τριών τμημάτων γυμναστικής και δυο τμημάτων Latin χορού.

gre 31 5 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις Αντιδημαρχίες Κοινωνικής Πολιτικής, ΚΑΠΗ και Αθλητισμού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScVBRSF7MbnCft5bdQDaex9MAcI_7VEGsxG2V1-ZBcOVzQhmQ/viewform

Σημειώνεται ότι, για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν ιατρική βεβαίωση στο 3ο ΚΑΠΗ (Δ/νση: 23ης Οκτωβρίου & Πολυτεχνείου) ή ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για διευκρινήσεις ή πληροφορίες: 2410 680249, 2410 680250 (Τμήμα Δια Βίου Μάθησης) και 2410 233430 (Γ΄ ΚΑΠΗ)
Το Πανεπιστήμιο των Πολιτών τελεί υπο την αιγίδα της Εθνικής Επιτροπής της UNESCO και τον Οκτώβριο ανακοινώθηκε η βράβευσή του με το βραβείο Grundtvig του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Εκπαίδευση Ενηλίκων.