Εξειδικευμένα Σεμινάρια Ονυχοπλαστικής στην Λάρισα από την "Alessandro Academy"

Ομορφιά|Μόδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τα χέρια είναι η βιτρίνα της γυναίκας και ειδικά τα εντυπωσιακά νύχια, είναι ικανά να τονίσουν τo στυλ της, αλλά και την γοητεία της! Γι' αυτό και η Alessandro Academy by "Ανάπλαση" διοργανώνει μια σειρά από επαγγελματικά ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ εκπαιδευτικά σεμινάρια από:

 Manicure, pedicure, ημιμόνιμο, hard gel, gel, acrygel, dipping, αφαίρεση, nail art, συντήρηση spa και Θεραπεία με την τεχνογνωσία της Alessandro Academy by Ανάπλαση που περιλαμβάνει Θεωρία και Πρακτική άσκηση.

alessandro

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Ολιγομελή τμήματα
- Ιδιαίτερα μαθήματα
- Ευέλικτα ωράρια
- Υλικά παρέχονται από τη σχολή
- Πτυχίο από την Ακαδημία Alessandro
- Χαμηλές τιμές και δόσεις

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Δήμητρα Χαρού

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Τηλ. 695 752 8852 - 241 025 9353.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Alessandro Professional by "Ανάπλαση"
Αλ. Παναγούλη 6, Λάρισα
3ος όροφος.

Facebook Page
https://www.facebook.com/alessandronailslarisa/
alessandro 1

Χάρη στα μαθήματα που διεξάγονται στην Alessandro Professional από το καταρτισμένο προσωπικό της, θα αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία, που θα σας βοηθήσουν να γίνετε μια nail artist με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Αποκτήστε το πτυχίο παρακολούθησης από την Ακαδημία Alessandro και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό!

Η εκπαίδευση παρέχετε με υψηλής ποιότητας σεμινάρια στον τομέα της επαγγελματικής εφαρμογής και μπορείτε να εκπαιδευτείτε σε όλα τα επίπεδα.

Από την εκπαίδευση για αρχάριους έως την επαγγελματική προετοιμασία στον τομέα του μανικιούρ και του nail art κτλ.alessandro 1

Μέσα από τα πολυάριθμα εκπαιδευτικά τους προγράμματα, η ακαδημία φροντίζει πάντα να παρέχει σύγχρονες προτάσεις προσανατολισμένες στην θεωρία του μαθήματος, αλλά κυρίως στην πρακτική εφαρμογή, μέσω των αξιόπιστων υλικών Alessandro, τα οποία παρέχονται δωρεάν καθόλη τη διάρκεια του σεμιναρίου από την Ακαδημία τους.

Εγγραφείτε σήμερα στα σεμινάρια, μάθετε από τους καλύτερους, κερδίστε γνώσεις και όλα τα πρόσθετα οφέλη! Τηλ. 695 752 8852 - 241 025 9353 - Δήμητρα Χαρού

Alessandro Professional by "Ανάπλαση"
Αλ. Παναγούλη 6, Λάρισα
3ος όροφος.alessandro 1