06
Δευ, Φεβ
26 New Articles

Αναζητάς καλοσχηματισμένα και γεμάτα χρώμα χείλη; Θες να μεγαλώσεις τα ήδη υπάρχων; Έχεις μικρά χείλη χωρίς φυσικό σχηματιισμό; Όποια και αν είναι η σκέψη σου, αυτό που χρειάζεσαι, είναι οπωσδήποτε τατουάζ χειλιών από το Studio Chrisa...

Έντονο βλέμμα που κερδίζει τις εντυπώσεις;  Ανορθωμένες βλεφαρίδες σαν να έχουν αναγεννηθεί; Όπως και αν θες να το πεις, ένα είναι σίγουρο. Ότι θα ξεχωρίζεις!

Η περιποίηση των άκρων, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία της κάθε γυναίκας όπως και στην συνολικότερη εικόνα της. Απλό μανικιούρ - πεντικιούρ, ημιμόνιμο μανικιούρ & πεντικιούρ, τεχνητά νύχια, φυσική ενίσχυση, συντήρηση gel, acrygel είναι κάποιες από τις υπηρεσίες περιποίησης.

Το Studio Chrisa είναι ένας καινούργιος χώρος στο κέντρο της Λάρισας και θα γίνει η πιο απόλυτη nail και όχι μόνο έμπνευση που χρειαζόσαστε εδώ και καιρό!

Η μόδα επιτάσσει πυκνά, πλούσια φρύδια, και σαφώς φυσικότητα. Μα πως μπορούμε να ακολουθούμε τις τάσεις και να κάνουμε κάθε φορά follow up στις ομορφιές της εποχής μας για να μην είμαστε έξω απ' αυτήν; 

Το καλύτερο Μανικιούρ - Πεντικιούρ στην Λάρισα έχει όνομα... STUDIO CHRISA!!! Για μανικιούρ απλό ή μανικιούρ express, τεχνητά νύχια, gel, ακρυλικό, acrygel,  ημιμόνιμο, nails design, ονυχοπλαστική, πεντικιούρ γυναικείο και ανδρικό, σχηματισμό & αποτρίχωση φρυδιών στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

larissorama 1991