22
Τετ, Μαρ
40 New Articles

« Κινηματογραφώντας στη Θεσσαλία», πρόσκληση για 3λεπτα ντοκιμαντέρ

Σινεμά
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας σε συνεργασία με το νεοσύστατο Film Office Thessaly πραγματοποιεί μια πρωτοποριακή δράση με τον τίτλο « Κινηματογραφώντας στη Θεσσαλία».


Καλεί κινηματογραφιστές, φωτογράφους και κάθε ενδιαφερόμενο που διαθέτει παρατηρητικό βλέμμα, μια κάμερα ή και ένα κινητό να δημιουργήσει 3/λεπτα βίντεο/ντοκιμαντέρ που αναδεικνύουν χώρους της Θεσσαλίας με κινηματογραφικό ενδιαφέρον για κάποιους μελλοντικούς δημιουργούς ταινιών μεγάλου ή μικρού μήκους.
Τόσο το κινηματογραφικό όσο και το φωτογραφικό υλικό μπορεί να αφορά στις παρακάτω κατηγορίες:
-Αστικό περιβάλλον
-Φυσικά τοπία
-Ιστορικοί τόποι και τόποι λατρείας
-μνημεία και αρχιτεκτονικά ενδιαφέροντες χώροι.

Κινηματογραφώντας

Το φεστιβάλ με τη συνεργασία του filmoffice Θεσσαλίας φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία βάση δεδομένων ανοιχτή και προσιτή σε κάθε σκηνοθέτη ή παραγωγό που ενδιαφέρεται να κινηματογραφήσει στη Θεσσαλία. Οι ταινίες και οι φωτογραφίες θα προβληθούν σε ειδική παρουσίαση την άνοιξη του 2023 και θα προσκληθούν σκηνοθέτες, παραγωγοί, και γενικά άνθρωποι του χώρου να τα παρακολουθήσουν. Το ενδεχόμενο να οργανωθούν και επισκέψεις στους συγκεκριμένους χώρους, εξετάζεται στα πλαίσια πάντα των δυνατοτήτων του φεστιβάλ. Το υλικό θα παραμείνει στο filmoffice Θεσσαλίας για κάθε ενδιαφερόμενο.

Βρείτε τη φόρμα συμμετοχής στο www.iffl.gr

======================================

Bee gia larissorama 94925 n

larissorama 1991

Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr