''Σ’ ένα πηγάδι'' παράσταση για το φεστιβάλ ''Μύλος Παραστατικών Τεχνών'' 16, 18 και 21/9

Θέατρο
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

''Σ’ ένα πηγάδι'' λέγεται η παράσταση για το φεστιβάλ ''Μύλος Παραστατικών Τεχνών''. Την Κυριακή 16, την Τρίτη 18, την Παρασκευή 21/9 στο Θέατρο του Μύλου του στις 9 μ.μ.

 

Στα πλαίσια του φεστιβάλ Μύλος Παραστατικών Τεχνών που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων ι για 5η συνεχή χρονιά , υπό τον καλλιτεχνικό συντονισμό του Συνεργείου Μουσικού Θεάτρου – ΣΜουΘ.

Το φετινό φεστιβάλ ξεκινάει στις 13 Σεπτεμβρίου με την τετραήμερη Συνάντηση Θιάσων της Περιφέρειας που οργανώνεται από την Εθνική Λυρική Σκηνή και τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων μουσικού θεάτρου από τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, την Άμφισσα και τη Λάρισα.

phgadi 25 9

Σ' ένα πηγάδι:
Μια διαδρομή στη μέρα, ανάμεσα στους ανθρώπους, τις ιστορίες, τις συνήθειες, τις αναζητήσεις, τις στιγμές, το φως, το σκοτάδι και τα όνειρα τους!
Μια πρωτότυπη δημιουργία της ομάδας των εργαστηρίων του ΣΜΟΥΘ, με κείμενα και στίχους που προέκυψαν από τη δημιουργική διαδικασία του αυτοσχεδιασμού και τις αναζητήσεις που η ίδια η ομάδα έθεσε.

Σκηνοθετική επιμέλεια: Δέσποινα Μπουνίτση, Θανάσης Σαλιαμπούχος
Χορογραφία: Δέσποινα Μπουνίτση
Μουσική: Φιλιππός Ζούκας
Κείμενα: εργαστήρι δημιουργικής γραφής ΣΜΟΥΘ
Στίχοι: εργαστήρι μουσικής ΣΜΟΥΘ
Εικόνες: Γιάννης Χατζηαντωνίου

Παίζουν:
Ελένη Κυρατζή, Αποστόλης Λύγδας, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Ριζούλης, Θανάσης Σαλιαμπούχος, Ήβη Σαμαρά, Μαρία Σαλιαμπούχου, Όλια Σαριμπαλίδου Αντωνία Τρικαλιώτη, Αλεξάνδρα Φραντζολά, Μαρία Τσιρίκογλου, Λώρα και Ειρήνη Τσικρίκη, Δανάη Χαραμή, Περικλής Χασταλής, Νατάσα Χατζιδάκη

Πληροφορίες-κρατήσεις: καθημερινά από 9 το πρωί μέχρι 2 το μεσημέρι στο τηλέφωνο 2410 614449