Η κωμωδία «Η ευκαιρία της ζωής της» του Άλλαν Μπένετ 19 & 20/11 στο Θέατρο του Μύλου

Θέατρο
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η ομάδα χοροθεάτρου Off Art & το Θεσσαλικό Θέατρο παρουσιάζουν για δυο παραστάσεις την κωμωδία «Η ευκαιρία της ζωής της» (Her big chance) του Άλλαν Μπένετ από το έργο του “Talking Heads”.

 

Tην Δευτέρα19 και την Τρίτη 20 Νοέμβρη με έναρξη 9:15 στο θέατρο του Μύλου, στον Μύλο του Παππά, Γεωργιάδου 53.

«Η ευκαιρία της ζωής της» είναι η αφήγηση της Λέσλυ, μια ασήμαντης ηθοποιού, ενός «working girl» της εργατικής τάξης της Αγγλίας που μένει σε ένα μακρινό προάστιο του Λονδίνου και της ευκαιρίας που της παρουσιάζεται να παίξει σε ένα πρόγραμμα….όπου κάνουν βίντεο για την αγορά του εξωτερικού… με στόχο κυρίως την Δ. Γερμανία…και ίσως την Τουρκία αργότερα….
Η καλλιτέχνης είναι πολύ σοβαρή σε σχέση με την δουλειά της, απόλυτα επαγγελματίας αλλά και πολύ κωμική στην εμμονή της να υποστηρίζει με όλη αυτήν την σοβαρότητα, τους «ελαφρούς» ρόλους που υποδύεται.

ear 21 11

Μια κωμωδία –σάτιρα, με λεπτό αγγλικό χιούμορ, για την κινηματογραφική σόου-μπιζ, καθώς η Λέσλυ μας μεταφέρει στα παρασκήνια των πλατώ.

Σκηνοθεσία - δραματουργική επεξεργασία: Βασίλης Νανάκης

Κινησιολογία: Βασίλης Νανάκης, Ρούλα Καραφέρη

Ερμηνεία: Ρούλα Καραφέρη

Μουσική επιμέλεια: Κώστας Σταυριανός

Σκηνικά - Κοστούμια : Εβελίνα Δασκαλοπούλου

Φωτισμοί : Βασίλης Νανάκης

Δευτέρα 19 & Τρίτη 20 Νοέμβρη , έναρξη: 9:15
Θέατρο του Μύλου- Γεωργιάδου 53 · Λάρισα

Είσοδος: 8 ευρώ (ανέργων / φοιτητικό / άνω 65 ετών,  6 ευρώ)
Πληροφορίες -κρατήσεις θέσεων: 2410 533417

ert 23 11

thea 20 11

-------------------------------------------------------------

vasilis nanakis 2.jpg 23 11

Ο Βασίλης Νανάκης σπούδασε θέατρο στη δραματική σχολή Ecole Florent στο Παρίσι, με δάσκαλο τον Maurice Attias. Στην Αθήνα έχει συνεργαστεί στο θέατρο και στον κινηματογράφο με τους Γιάννη Ρήγα, Ασπασία Κυρίμη, Άρη Ρέτσο, Γιάννη Σαπάκο, Σοφία Παπαχρήστου, Παντελή Βούλγαρη, Στέφανο Τζιβόπουλο, Frederic L’ Epee, κ.α .

Το 2011 πήρε το 1ο βραβείο καλύτερης παράστασης στο Φεστιβάλ Ελληνικού Έργου στο Βοτανικό στο Θέατρο Eliart για τη σκηνοθεσία και την ερμηνεία του στην παράσταση « Το μόνον της ζωής του ταξείδιον» του Γ. Βιζυηνού

Η Ρούλα Καραφέρη έχει Master (MDaT) από την Κρατική Ακαδημία Χορού (CODARTS) του Rotterdam και είναι τακτικό μέλος του επαγγελματικού Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων. Οι πολύχρονες σπουδές στις σκηνικές τέχνες, με διακεκριμένους δασκάλους και σκηνοθέτες την ανεβάζουν συχνά στην σκηνή ως ηθοποιό. Η «ευκαιρία της ζωής της» είναι η πρώτη της συνεργασία με τον Β.Νανάκη.