Θέατρο των Οδοιπόρων - θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων

Θέατρο
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Νέο τμήμα ξεκινά για το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων της σκηνής των Οδοιπόρων κάθε Πέμπτη 4 - 6 μ.μ. και κάθε Σάββατο 3 - 5.μ.μ. με τον ηθοποιό Γιώργο Παπαδόπουλο.

Από τις αρχές Φεβρουαρίου έως και τα τέλη Ιουνίου στο Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων.
Συνεργαζόμενες εκπαιδεύτριες στην κινησιολογία σκηνής η χορεύτρια/χορογράφος Ζωή Τζιότζιου και στην ορθοφωνία η μουσικός/τραγουδίστρια Χριστίνα Σάκκα.
Πρώτο δίωρο ανοιχτό μάθημα γνωριμίας την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 16:00 - 18:00.

aΓιώ 30 2 ργος Παπαδόπουλος

Περαιτέρω πληροφορίες στο 6974186545 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Στην πλήρωση του τμήματος του εργαστηρίου θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.

Για τις 2 πρώτες εβδομάδες των αρχικών σεμιναρίων του τμήματος που ξεκινάει παρέχεται στους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα παρακολούθησης των ανοιχτών μαθημάτων στα πλαίσια της γνωριμίας των υποψήφιων σπουδαστών με την θεωρία και πράξη του προγράμματος του Θεατρικού Εργαστηρίου Ενηλίκων.
Ιστορία Θεάτρου
Δραματουργία κειμένων
Θεατρικό παιχνίδι
Αυτοσχεδιασμός
Υποκριτική
Κινησιολογία σκηνής
Οπλομαχική
Ορθοφωνία
Μουσική

Θα υπάρξουν οι παλαιοί και νέοι συνεργάτες των Οδοιπόρων, επαγγελματίες στον χώρο του Θεάτρου που ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα παραδώσουν σεμινάρια για την υποκριτική, την κινησιολογία, την ορθοφωνία, την σκηνογραφία, την ενδυματολογία, την θεατρολογία και την σκηνοθεσία.

Το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων ανοίγει την αυλαία για 4η χρονιά από την αρχή λειτουργίας της ομάδας το '12 και καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σ' αυτό μαγικό ταξίδι της παίδευσις στην τέχνη του Θεάτρου.