Θεσσαλικό Radio Plays, το θέατρο στο ραδιόφωνο

Θέατρο
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το Θεσσαλικό Θέατρο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ανοίγει καινούργιους δρόμους επικοινωνίας με το πολυπληθές κοινό του.

Εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα ένα νέο σπουδαίο κεφάλαιο στην ιστορία του.
Με την εκπομπή του στα φιλόξενα ερτζιανά της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Λάρισας με τον τίτλο «Θεσσαλικό Radio… Plays»! κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ.
Θεατρικά μονόπρακτα και λογοτεχνικά κείμενα σπουδαίων Ελλήνων συγγραφέων προσαρμοσμένα για το ραδιόφωνο σε παραγωγή του Θ.Θ.

vf 31 12 ΣΤΟΥ ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΟΥ
Πρόκειται για κείμενα που δεν έχουν ξαναπαρουσιαστεί από το Θ.Θ. όπως η «Πάροδος» από το μυθιστόρημα του Κοσμά Πολίτη «Στου Χατζηφράγκου», «Η Πόλη» και «Η Παρέλαση» της κορυφαίας Λούλας Αναγνωστάκη, καθώς και τα σπουδαία μονόπρακτα του Ιάκωβου Καμπανέλλη, το «Η Γυναίκα και ο λάθος» και «Ο Επικήδειος».
Η έναρξη είναι τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου με την «Πάροδο», ένα συγκλονιστικό απόσπασμα από το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Κοσμά Πολίτη «Στου Χατζηφράγκου», σε προσαρμογή για το ραδιόφωνο, μουσική επιμέλεια και ερμηνεία του Κώστα Τσιάνου.

cr21 12 ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΝΟΣ

Το πρόγραμμα των θεατρικών έργων για το ραδιόφωνο, θα συνεχιστεί με δύο μονόπρακτα της Λούλας Αναγνωστάκη, την «Πόλη», σε σκηνοθετική επιμέλεια Κυριακής Σπανού, με τους Θανάση Ζέρβα, Κυριακή Σπανού και Ηρακλή Τζαφέτα, την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και την «Παρέλαση», σε σκηνοθετική επιμέλεια Κυριακής Σπανού, με τους Χρήστο Κορδελά και Αθηνά Σακαλή και την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, πάντα στις 9 μ.μ.