Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας προγραμματίζει ξεναγήσεις για το κοινό στις δύο περιοδικές εκθέσεις, που φιλοξενούνται στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας.

Την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, στις 11.00, ξενάγηση στην περιοδική έκθεση «Μεσαιωνικοί θησαυροί», η οποία παρουσιάζει κοσμήματα και πολύτιμα εξαρτήματα ένδυσης του πρώιμου μεσαίωνα (11ος – 13ος αι.), που προέρχονται από την Πολωνία, τη Λευκορωσία και την Ουκρανία και ανήκουν στη συλλογή του Κρατικού Αρχαιολογικού Μουσείου της Βαρσοβίας.

mes 30 6

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, στις 18.30, ξενάγηση στην ομαδική περιοδική έκθεση «Διαχρονίες», που περιλαμβάνει σύγχρονες δημιουργίες 52 σημαντικών καλλιτεχνών, οι οποίες «συνομιλούν» και αλληλεπιδρούν με εκθέματα του μουσείου, καθώς και αρχαιότητες, που βρίσκονται στις αποθήκες του μουσείου και παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό.

Είσοδος με το εισιτήριο του Μουσείου.

Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας.

Στο Μεζούρλο.

Τηλ. 241 350 8242.

me 30 6

Το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και η Φωτογραφική ομάδα fplus σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, παρουσιάζουν

Την μεγάλη θεματική του ενότητα ΄΄ odi to ship ΄΄ παρουσιάζει ο Λαρισαίος εικαστικός Μιχαήλ Βακαλούλης (Vakas) για λίγες εβδομάδες στον εκθεσιακό χώρο ”Βιτρίνες Τέχνης του ΟΤΕ”

Περισσότερα Άρθρα...