"Μικρές στιγμές"/oμαδική έκθεση φωτογραφίας στο Μύλο του Παππά

Εκθέσεις
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και η Φωτογραφική ομάδα fplus σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, παρουσιάζουν

την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 στις 20:30 την ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Μικρές Στιγμές».
Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στον ισόγειο εκθεσιακό χώρο του Μύλου του Παππά και θα διαρκέσει, από την Τρίτη 12 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018.

Στην έκθεση παρουσιάζουν δουλειά τους οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου φωτογραφίας με θέμα «Εισαγωγή στις Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας» που διοργανώθηκε την περίοδο 2017-2018 από το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και τη Φωτογραφική ομάδα fplus με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.

thumb 14 8 nail little moments

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η εξοικείωση των συμμετεχόντων στις βασικές αρχές της φωτογραφίας, περιλαμβάνοντας κυρίως τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις που θα βοηθήσουν στην κατανόηση και χρήση της φωτογραφικής γλώσσας, ως μέσο έκφρασης.
Στην έκθεση συμμετέχουν: Βασιλική Αλτίμπαση, Ελένη Νικόλ Αρμπένη, Αθηνά Γεωργακάκη, Μάρκγκιτ Γκαζούλη, Ευάγγελος Κουδωνάς, Χρυσούλα Μπάκαβου, Νατάσα Νασίκα, Αθανασία Σαγώνα, Ολυμπία Σιδηροπούλου, Δημήτρης Συντζάκης, Ανδρέας Τσιβούλης, Ευγενία Χριστοδούλου, Rita Kakany,

Επιμέλεια έκθεσης: Ανδρέας Κατσάκος
Την ημέρα των εγκαινίων θα δοθούν στους συμμετέχοντες οι βεβαιώσεις παρακολούθησης των Σεμιναρίων.
Χώρος: Μύλος του Παππά (ισόγειος εκθεσιακός χώρος), Γεωργιάδου 53, Λάρισα
Εγκαίνια: Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, στις 20:30
Διάρκεια: 12 Ιουνίου - 10 Αυγούστου 2018.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Σάββατο 11:00 - 22:00

thumbn 13 8 ail Ευάγγελος Κουδωνάς