29
Δευ, Μάι
35 New Articles

Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής και Εφαρμοσμένων Τεχνών στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο

Εκθέσεις
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, το Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο και οι Λέσχες Πολιτισμού, διοργανώνουν

ομαδική έκθεση ζωγραφικής και εφαρμοσμένων τεχνών των τμημάτων ενηλίκων που παρακολουθούν μαθήματα στις Λέσχες Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 29 Μαΐου και ώρα 20:30 στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό κέντρο, στην αίθουσα Τεχνών «Τάκης Τλούπας» στον 2ο όροφο.

ΟμαδικήΕκθεση

Στην έκθεση συμμετέχουν με τα έργα τους (Ζωγραφική, Αγιογραφία, Πηλοπλαστική, Κόσμημα, Μπατίκ, Ψηφιδωτό, Αργυροχρυσοχοΐα-Μεταλλοτεχνία) μαθητές που καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς παρακολούθησαν μαθήματα με τους καθηγητές-εικαστικούς: Γεωργία Γιωτάκη, Μαριάννα Γκουντουβά, Γιώργο Καλαμάρα, Ζωή Καραμαλίγκα, Δημήτρη Λαπούση, Πάρη Μακρή, Θύμιο Μαρτζέλη, Κατερίνα Μπέσσα, Μιλτιάδη Τζιότζιο.
Από το 1983, χρονιά ίδρυσης των Λεσχών Πολιτισμού, αναρίθμητοι μαθητές πέρασαν από τα εργαστήρια και τα πολιτιστικά κέντρα, που βρίσκονται στις συνοικίες και τις κοινότητες του Δήμου Λαρισαίων. Έχουν χαρακτηριστεί ως ζωντανά κύτταρα πολιτισμού, ψυχαγωγίας και επιμόρφωσης, καθώς εδώ και 40 χρόνια αποτελούν μια δημιουργική διέξοδο για όλους.

Διάρκεια έκθεσης: Δευτέρα 29 Μαΐου έως Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023
Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 13:00 & 19:00 – 21:00

larissorama 1991

Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr