22
Τετ, Μαρ
42 New Articles

''Λογοτεχνικό Καφενείο'' στη Λογοτεχνική Γωνία κάθε Πέμπτη

Εκδηλώσεις
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το Λογοτεχνικό Καφενείο είναι ένα νέο πρόγραμμα σε τακτική βάση που ξεκινά από τις 13 Οκτωβρίου στις 19:00 στην πρόσφατα εγκαινιασμένη

από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, Λογοτεχνική Γωνία, (Γαληνού και Φαρμακίδου).

Το πρόγραμμα, θα πραγματοποιείται εβδομαδιαία, κάθε Πέμπτη στις 19 :00.
Το λογοτεχνικό καφενείο θα λειτουργεί ως μια ανοιχτή, άτυπη συνάντηση Λαρισαίων ποιητών, συγγραφέων, αλλά και φίλων της λογοτεχνίας.
Το πρόγραμμα αποτελείται από live αναγνώσεις με open mic, καθώς και συζητήσεις, διαλόγους και αντιπαραθέσεις σχετικά με τη λογοτεχνία, τις τέχνες και τα συναφή θέματα.

logotexniko kafeneio 0

Στόχος του Λογοτεχνικού Καφενείου είναι η λογοτεχνία να χαίρει παρουσίας στην καθημερινότητα της πόλης, να δημιουργηθεί ένας χώρος συζήτησης για τη συγγραφή και τις εκδόσεις και να εκλαϊκεύσει τη λογοτεχνία.
Επίσης, οι νέες φωνές τις πόλης και της Θεσσαλίας, να μπορούν σε ένα ζεστό περιβάλλον με ασφάλεια να παρουσιάζουν το έργο τους και να αλληλεπιδρούν με ήδη αναγνωρισμένους αλλά και με άλλους νέους λογοτέχνες. Η ανάδειξη νέων φωνών είναι ένας από τους στόχους αυτής της διαδικασίας.

Συντονιστές του λογοτεχνικού καφενείου είναι ο ποιητής, εκδότης της Θράκας και καλλιτεχνικός διευθυντής για το λογοτεχνικό πρόγραμμα του Πολυχώρου, Θάνος Γώγος, ο ποιητής Αντώνης Ψάλτης και ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Λάμπρος Αναγνωστόπουλος.
Αν ενδιαφέρεστε να πιείτε καφέ μαζί τους ή να συμμετάσχετε, είτε διαβάζοντας έργο σας, είτε προτείνοντας ένα θέμα για συζήτηση, είτε με νέες ιδέες για το πρόγραμμα της επόμενης συνάντησης, όπως και εκδηλώσεων στον χώρο, να πάτε να τους συναντήσετε στη Γωνία της Λογοτεχνίας!

                                                                          ============================

Bee gia larissorama 94925 n

larissorama 1991

Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr