29
Δευ, Μάι
35 New Articles

4η Εαρινή Συνάντηση Χορωδιών Λάρισας

Εκδηλώσεις
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο «Γ.Ι. Κατσίγρα» και η Χορωδία «Ευεστώ»

διοργανώνουν την 4η Εαρινή Συνάντηση Χορωδιών Λάρισας με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Τώρα που είναι Άνοιξη και τα λουλούδια ανθίζουν» το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 στις 8:30 μ.μ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας.
Στην ξεχωριστή αυτή γιορτή της χορωδιακής μουσικής, που αποτελεί πλέον θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, θα λάβουν μέρος αξιόλογα φωνητικά σύνολα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Κάθε χορωδία θα παρουσιάσει, με το ρεπερτόριο της, ένα ολιγόλεπτο ευχάριστο πρόγραμμα με γνωστές συνθέσεις Ελλήνων και ξένων δημιουργών σε τετράφωνη πολυφωνική επεξεργασία.

9272424 n

Θα συμμετάσχουν η Χορωδία του Μουσικού Ομίλου «ΟΡΦΕΑΣ» Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, η Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Ορεστιάδας «Εν Ορεστιάδι», η Μικτή Χορωδία «Λίγεια» του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Γρεβενών, και η Μικτή Χορωδία «Η Ευεστώ» της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Λάρισας.
Την καλλιτεχνική διεύθυνση της χορωδιακής συνάντησης έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

larissorama 1991

Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr