26
Σαβ, Νοε
33 New Articles

Παρουσίαση:"Οι Καλύτεροι γονείς του κόσμου" στο Χατζηγιάννειο

Βιβλίο
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 18:00 στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων

και του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων, θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο της συγγραφέως και παιδαγωγού Λητώς Τσακίρη Παπαθανασίου "Οι Καλύτεροι γονείς του κόσμου" με εικονογράφο την Λιάνα Δενεζάκη, από τις Eκδόσεις Τζιαμπίρης.

Στην παρουσίαση θα πάρουν μέρος μικροί μαθητές από το Νηπιαγωγείο ΛΗΤΩ και οι μουσικοί Χρήστος Γκόρτσος, Ελένη Σαμαρίνα, Έλενα Γκατζά και Δημήτρης Φωτίου.

alfa 31 5 0 n

Θα γιορταστεί η Μανούλα και η Οικογένεια σε μία ξεχωριστή χορογραφημένη ανοιχτή εκδήλωση. Χορογραφίες από τη δασκάλα μπαλέτου Δήμητρα Κολτσίδα. Θα χαιρετίσει ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλειος Πινακάς και θα προλογίσει ο Γιώργος Γιαννούσης, ψυχοθεραπευτής.

(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Ποιο είναι το μυστικό για μια ευτυχισμένη οικογένεια;
Πώς πρέπει να επικοινωνούμε γονείς και παιδιά για να χτίσουμε σχέση εμπιστοσύνης;
Το παραμύθι αυτό ξεκλειδώνει τα παιδικά συναισθήματα, ενώ προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μία ευκαιρία για ουσιαστική επικοινωνία.
Μια οικογένεια κάνει λάθη αγάπης, προχωρά με σεβασμό σε όλα τα μέλη της και στο τέλος κατακτά την υπέροχη σχέση εμπιστοσύνης, που θα τους συντροφεύει για μια ολόκληρη ζωή.
Η ιστορία του βιβλίου είναι βασισμένη σε σκοπούς και στόχους της Unesco και του ΟΗΕ και προάγει ένα καλύτερο μέλλον για το θεσμό της οικογένειας.

larissorama 1991

Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr