27
Δευ, Ιουν
23 New Articles

Εθελοντές στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας

Βιβλίο
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δ. Λαρισαίων και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, ως μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών,

συμμετέχει φέτος, για πέμπτη χρονιά, στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας που οργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας .

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2022 διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται χάρη στην αγαστή συνεργασία της ΕΒΕ και του Εργαστηρίου Παιδαγωγικών Εφαρμογών και Παραγωγής Εκπαιδευτικού Υλικού, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ.

thumbnail 31 7 Fb 2

Για την υλοποίηση του προγράμματος απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής ΕΘΕΛΟΝΤΗ προς όλους όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν. Χρειαζόμαστε την εμπειρία, το γέλιο, τον ελεύθερο χρόνο, την καλή σας διάθεση και κυρίως την αγάπη σας για τα παιδιά και όλοι μαζί θα φροντίσουμε έτσι ώστε να περάσουν τα παιδιά μας ένα δημιουργικό καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες, γνώσεις και διασκέδαση.

Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς που μπορείτε να φανείτε χρήσιμοι ανάλογα με τις ανάγκες, είτε ως εμψυχωτές, είτε ως υποστηρικτές δράσεων, είτε εξυπηρέτησης κοινού.
Στο τέλος του προγράμματος θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους εθελοντές.

Όλα τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν πρωινές ώρες (9.00-13.00).

Για τον έγκαιρο προγραμματισμό των δράσεων να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής ως την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZWV

bUINE9IsJvNvFF29OHy4xbVYYDH6D30qmdDw8

-Hmw94A/viewform?fbclid=IwAR36fRZTWhBH_to6mfi

ZFBBXnDV42DV--HmVioWrm2pjasU5FBdJei-HlgA

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, Ρούσβελτ 59, Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, 3ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2410618753, e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στην ιστοσελίδα στο facebook @Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας.
(υπεύθυνη: Χριστίνα Παπαδοπούλου, συντονίστρια ΚΕ2022)

larissorama 1991

Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr