Σεμινάριο σύγχρονου χορού-αυτοσχεδιασμού & impro jum με Αναστασία Μπρουζιώτη και Δανάη Χριστακάκου

3 ημέρες σύγχρονου χορού-αυτοσχεδιασμού με την Αναστασία Μπρουζιώτη και τη Δανάη Χριστακάκου.
25/6 στις 20:00-22:00 μάθημα αυτοσχεδιασμού με την Αναστασία Μπρουζιώτη.
26/6 στις 20:00-22:00 μάθημα αυτοσχεδιασμού με την Αναστασία Μπρουζιώτη.
27/6 στις 19:30-21:00 μάθημα αυτοσχεδιασμού με τη Δανάη Χριστακάκου.
& impro jam στο τέλος του τριημέρου, 21:00-22:30.


ΚΟΣΤΟΣ
50€ για τις 3 ημέρες
35€ για τις 2 ημέρες
20€ για 1 ημέρα
Το IMPRO JAM είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο με 5€ συνεισφορά, αν κάποιος θέλει να συμμετέχει μόνο σε αυτό.
Για πληροφορίες-κρατήσεις απευθυνθείτε είτε με μήνυμα στη σελίδα, είτε DM στο @mobilityonstability, είτε τηλεφωνικώς στο 6936 896471.

 • Λίγα λόγια για το σεμινάριο με την Αναστασία Μπρουζιώτη
  Το σεμινάριο βασίζεται στην τεχνική του αυτοσχεδιασμού και αποτελείται από τρία μέρη.
  Στο πρώτο μέρος οι συμμετέχοντες μελετούν συγκεκριμένες κινητικές οδηγίες και στην συνέχεια δουλεύουν την σύνδεση τους με την μουσική, τον χώρο και τον χρόνο. Οι χορευτές δουλεύουν ατομικά. Ερευνούν το πώς το σώμα αντιλαμβάνεται την πληροφορία, πώς οι παραπάνω παράγοντες επηρεάζουν την ποιότητα της κίνησης και πώς σταδιακά ότι παράγει το σώμα μέσα από την ακρίβεια και την συνέπεια αποκτά συγκεκριμένη μορφή.
  Το δεύτερο μέρος είναι ένας ομαδικός αυτοσχεδιασμός βασισμένος στο πώς οι συμμετέχοντες εντάσσουν την οδηγία που μελετήθηκε στην προσωπική κίνηση, πώς την αναπτύσσουν σε διάρκεια και πώς η οδηγία γίνεται το βασικό εργαλεία που χρησιμοποιούν για επικοινωνήσουν, να συνδιαλλαγούν και να συνυπάρξουν με τους υπόλοιπους χορευτές ώστε σταδιακά να δημιουργήσουν έναν κόσμο.
  Στο τρίτο μέρος ακολουθεί συζήτηση με σκοπό την ανταλλαγή σκέψεων, εντυπώσεων, ερωτήσεων και του feedback που θα προκύψει μέσα από την διαδικασία. Η συνθήκες / οδηγίες / καταστάσεις που θα μελετηθούν εμπνέονται από όλο το φάσμα του σύγχρονου χορού, ενώ θα χρησιμοποιηθούν στοιχεία από τις τεχνικές partnering και contact improvisation.
  Στόχος του μαθήματος είναι να εξελίξει τα εργαλεία και επιστρατεύσει την δημιουργικότητα των συμμετεχόντων, να εκμαιεύσει διαφορετικούς τρόπους κίνησης, να εστιάσει στην κατανόηση του πως η επικοινωνία επηρεάζει και διαμορφώνει την προσωπική κίνηση.
  Το μάθημα απευθύνεται σε χορευτές (επαγγελματίες – απόφοιτους – σπουδαστές- ερασιτέχνες), ηθοποιούς και ανθρώπους που τους αρέσει δουλεύουν δημιουργικά πάνω στην κίνηση.
  Το επίπεδο είναι ανοιχτό.
 • Λίγα λόγια για το σεμινάριο με τη Δανάη Χριστακάκου
  Το μάθημα βασίζεται στην εξερεύνηση της σχέσης της κίνησης με τον ήχο. Χρησιμοποιούμε το ηχητικό ερέθισμα για την παραγωγή κίνησης, η οποία με τη σειρά της οξύνει την κιναισθητική αντίληψη.
  Έτσι, αναγεννιώνται αισθήσεις, εικόνες και μνήμες που είναι ικανές να δώσουν μια διαφορετική πνοή στην αυθόρμητη επιλογή της κίνησης κατά τον αυτοσχεδιασμό. Το αποτέλεσμα είναι να εμπλουτίσουμε το κινητικό μας λεξιλόγιο καθώς επίσης να διευρύνουμε το εύρος των ποιοτήτων της κίνησής μας.
Ποιος είμαι; Η ''επικοινωνία'' ήταν, είναι και θα είναι η ''ζωή'' μου. Η ανάσα μου στην σκοτεινιά.