''Η Νοοτροπία της οικονομικής ευημερίας'' διαδραστικό workshop με την Κωνσταντίνα Κοντομάρη

Είστε καλεσμένοι σε ένα ξεχωριστό και διαδραστικό Workshop το Σάββατο 15/6/24 και ώρα 11:00 στον Πολυχώρο τέχνης Πρεβέντη. Η συγγραφέας προσωπικής και οικονομικής ανάπτυξης Κωνσταντίνα Κοντομάρη θα βρίσκεται στη Λάρισα για ένα διαδραστικό workshop με θέμα "Πώς να αναπτύξουμε Νοοτροπία Οικονομικής Ευημερίας" με σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές από τον χώρο της Νευροοικονομικής Ψυχολογίας.


Μέσα από το διαδραστικό workshop θα μάθουμε:
=Πώς οι οικονομικές αποφάσεις διαμορφώνουν το οικονομικό μας πεπρωμένο
=Πώς να αναβαθμίσουμε την οικονομική μας ταυτότητα
=Πώς να χτίσουμε οικονομικές συνήθειες που θα επηρεάσουν το οικονομικό μας πλάνο
=Πως με σύγχρονα εργαλεία από το χώρο της Νευροοικονομικής θα αναπτύξουμε Οικονομική Νοοτροπία.

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια
Η Κωνσταντίνα Κοντομάρη είναι χρηματοοικονομική σύμβουλος, συγγραφέας προσωπικής και οικονομικής ανάπτυξης. Έχει γράψει το βιβλίο Προσωπικής Ανάπτυξης “Πορφυρός Ηγέτης” και το “Μικροί Ήρωες Μεγάλοι Ηγέτες”, που πρόσφατα κυκλοφόρησε και στην αγγλική έκδοση και πήρε διεθνή διάκριση.
Αρθρογραφεί σε περιοδικά και εφημερίδες και πραγματοποιήσει εκπαιδευτικές ομιλίες πάνω σε θέματα αποτελεσματικής ηγεσίας, στοχοθεσίας και οικονομικής διαχείρισης με σύγχρονα εργαλεία από την επιστήμη της νευροοικονομίας και της ψυχολογίας. Είναι δημιουργός της μεθόδου “Dream Decide Do”, και έχει εξειδίκευση Νευροοικονομικής Ψυχολογίας από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο
Είναι δημιουργός της ακαδημίας Economic Leaders Academy (Ακαδημία οικονομικής ανάπτυξης για παιδιά και ενήλικες). Κάνει δωρεάν εκπαιδεύσεις σε σχολεία σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Είναι μέλος στο Σύλλογο Συμβουλευτικής – Coaching – Mentoring Accociation Ελλάδος και στο εκπαιδευτικό Σωματείο Mentoria. Όραμα της είναι να βοηθάει τους ανθρώπους να έχουν ευημερία και να αναβαθμίζουν την οικονομική τους ταυτότητα.
Μην χάσετε την ευκαιρία να τη γνωρίσετε από κοντά.
Πότε: Ημερομηνία: Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
Ώρα: 11:00
Τύπος εκδήλωσης: ελεύθερη είσοδος
Που: Στον πολυχώρο Τέχνης Πρεβέντη, Πάροδος Φιλελλήνων 3, Φρούριο Λάρισας.

Ποιος είμαι; Η ''επικοινωνία'' ήταν, είναι και θα είναι η ''ζωή'' μου. Η ανάσα μου στην σκοτεινιά.