26
Σαβ, Νοε
33 New Articles

Ετήσιες παραστάσεις της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου 21, 22/6

Χορός
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Οι ετήσιες παραστάσεις της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου πραγματοποιούνται την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 20:00,

στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Οι γονείς και οι φίλοι του χορού θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και σκηνικό αποτύπωμα της απαιτητικής και συστηματικής προσπάθειας που κατέβαλαν μαθήτριες, μαθητές και διδάσκουσες στη διάρκεια του διδακτικού έτους.

Χορεύουν οι τάξεις προνηπίων, νηπίων, Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, ενηλίκων, σύγχρονου Χορού εφήβων/νέων, Φυτωρίου, σε χορογραφίες που έχουν δημιουργήσει και επιμεληθεί οι διδάσκουσες Ευγενία Γαζίζοβα, Αθηνά Μανώλη, Νικολέτα Μπατζαλέξη, Κατερίνα Μπούτου, Βασιλική Σουλτούκη.

Επίσης συμμετέχουν σπουδάστριες του Β΄ Έτους της Ανώτερης Σχολής Χορού με χορογραφίες που δίδαξε η καθηγήτριά τους Κατερίνα Μπούτου.

Τα κοστούμια δημιούργησε η κυρία Ελένη Ψύρρα.

Η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου υπόσχεται δύο γιορτινές βραδιές, γεμάτες χορό, μουσική, χρώμα, στις οποίες θα πρωταγωνιστεί το μεράκι και η δροσιά των νεαρών και μεγαλύτερων χορευτών.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Φωτογραφία: Νίκος Πάντης

ze 31 6 IMG 9261

larissorama 1991

Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr