22
Τετ, Μαρ
40 New Articles

Δυο χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο για τα κορίτσια της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου Λάρισας

Χορός
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Δυο χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο για τα κορίτσια της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου Λάρισας στον 12ο Διεθνή διαγωνισμό χορού του Λιβόρνο.

 

Επιτυχία των μαθητριών της τάξης του Φυτωρίου της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου στον 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Χορού “Livorno in Danza”.
Τα κορίτσια πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, πιστοποιώντας και προβάλλοντας το υψηλού επιπέδου έργο που διεξάγεται στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου και κατ’ επέκταση στην πόλη μας.

thumbnail livorno1

Συγκεκριμένα έλαβαν:

Πετρούλα Δρέντζα, Κατερίνα Μπαλαντίνα: Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κλασικό ντουέτo. Συμμετείχαν παρουσιάζοντας απόσπασμα από το μπαλέτο “Cipollino”.

Κατερίνα Μπαλαντίνα: Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία ατομικό κλασικό, 14 -15 ετών. Ερμήνευσε variation από το μπαλέτο «Κακοφυλαγμένη Κόρη».

Πετρούλα Δρέντζα: Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία ατομικό κλασικό, 16 -17 ετών. Ερμήνευσε variation από το μπαλέτο «Εσμεράλντα».

Να θυμίσουμε ότι η Πετρούλα Δρέντζα και η Κατερίνα Μπαλαντίνα πέτυχαν ως επιβράβευση για την πρώτη θέση που κατέκτησαν στον πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού Veria Dance Competition 2022”, την κάλυψη του αντιτίμου της συμμετοχής τους στον εν λόγω Διεθνή Διαγωνισμό του Λιβόρνο.

Επίσης, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στην κατηγορία της η Χρύσα Ευθυμίου, ερμηνεύοντας variation από το μπαλέτο «Πακίτα».

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων Πάνος Σάπκας εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια προς τις διαγωνιζόμενες και δήλωσε υπερήφανος για το έργο που διεξάγεται στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου.

Τα κορίτσια που συμμετείχαν στο Διαγωνισμό, είναι μαθήτριες της τάξης του Φυτωρίου, με καθηγήτρια και υπεύθυνη για την προετοιμασία τους, την Κατερίνα Μπούτου, η οποία τις συνόδευσε στο Λιβόρνο.

larissorama 1991

Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr