26
Σαβ, Νοε
33 New Articles

Έρχονται δυο μηχανήματα για τα γκράφιτι στον Δήμο Λαρισαίων

Ρεπορτάζ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Επιτέλους έρχονται στον Δήμο Λαρισαίων δυο μηχανήματα για τα γκράφιτι που αποτελούν μια ατελείωτη πια πληγη στο αισθητικό κομμάτι της πόλης μας.

 

Στην προμήθεια δυο ειδικών πλυστικών – πιεστικών μηχανημάτων για τον στόλο της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης προχώρησε ο Δήμος Λαρισαίων. Ο νέος αυτός εξοπλισμός αναμένεται να συμβάλει, μεταξύ άλλων και στην προσπάθεια για τον καθαρισμό από γκράφιτι.

Ήδη έγινε δοκιμαστική παρουσίαση κάτω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στο απίστευτο χάλι που έχει με γκράφιτι το σημαντικό αυτό σημείο εισόδου στην πόλη μας.

313819187 458212609733407 2024817109958509465 n
Τονίστηκε ότι, θα γίνει προσπάθεια μέχρι την περίοδο των γιορτών, να σβηστούν τα γκράφιτι από στον εμβληματικό χώρο, κάτω από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλείου.
Οι δυνατότητες των μηχανημάτων και της σχετικής διαδικασίας που ακολουθείται επιτρέπουν αφενός τον καθαρισμό των γκράφιτι αλλά και την επίστρωση των επιφανειών με υλικό το οποίο σε περίπτωση νέων γκράφιτι, δίνει η δυνατότητα εκ νέου σβησίματος με απλή πίεση νερού.

Bee gia larissorama 94925 n

 

larissorama 1991

Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr