04
Τετ, Οκτ
16 New Articles

Νέες παιδικές χαρές, γήπεδο μπάσκετ, όργανα γυμναστικής, λίφτινγκ στην πίστα skate – BMX στο Αισθητικό Άλσος

Ρεπορτάζ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Κανονικά εξελίσσονται οι εργασίες του Δήμου Λαρισαίων στο Αισθητικό Άλσος της Λάρισας, προκειμένου αυτός ο πανέμορφος χώρος να αποκτήσει νέα πνοή.

 

Συγκεκριμένα εξελίσσονται εργασίες που αφορούν την κατασκευή νέων συγχρονων παιδικών χωρών για νήπια και παιδιά, ανακατασκευή της πίστας skate – BMX, εγκατάσταση οργάνων γυμναστικής για ενήλικες, ενώ θα υπάρξει νέα περίφραξη, θα εγκατασταθεί και νέος φωτισμός.

corDIM07515

Στον χώρο του Αλσους βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος σε δηλώσεις του επεσήμανε πως «οι παρεμβάσεις που εξελίσσονται στον χώρο του Άλσους, αναμορφώνουν σημαντικά αυτή την πανέμορφη περιοχή. Η δουλειά της δημοτικής αρχής και του δήμου συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα, για τις μεγάλες και μικρότερες παρεμβάσεις που αφορούν στην πόλη και συνολικά τον δήμο μας. Με σιγουριά και σχέδιο δουλεύουμε για την επόμενη ημέρα της Λάρισας.»

Το έργο είναι προυπολογισμού 1 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Αλληλεγγύης.

corDIM07531

larissorama 1991

Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέα events.
Νέα events από το larissorama.gr